reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Rosi, weź Ty się odczep od Candy i innych Dziewczyn, piszesz takie bzdury że aż przykro,także może np. zmień forum bo tutaj nie wiem czy zauważyłaś nikt nie chce twoich rad i porad i Twojej obecności.Piszę to jako osoba postronna która czyta to forum.Podziwiam Was Dziewczyny, Kobiety :) że mimo tak ciężkich sytuacji i chwil które Was spotkały jesteście silne i potraficie wyjść na prostą..., trzymam za Was kciuki!!!

a Rosi to tylko wibrator pozostaje, jak któraś z dziewczyn jej poradziła, bo wątpię żeby Ją ktoś chciał zer.ć :)),no chociaż przypadki chodzą po ludziach.

reklama
Rosi, weź Ty się odczep od Candy i innych Dziewczyn, piszesz takie bzdury że aż przykro,także może np. zmień forum bo tutaj nie wiem czy zauważyłaś nikt nie chce twoich rad i porad i Twojej obecności.Piszę to jako osoba postronna która czyta to forum.Podziwiam Was Dziewczyny, Kobiety :) że mimo tak ciężkich sytuacji i chwil które Was spotkały jesteście silne i potraficie wyjść na prostą..., trzymam za Was kciuki!!!

a Rosi to tylko wibrator pozostaje, jak któraś z dziewczyn jej poradziła, bo wątpię żeby Ją ktoś chciał zer.ć :)),no chociaż przypadki chodzą po ludziach.
Forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo wyrazac swoje poglady i mysli.
Ja ciebie nie wyganiam z forum wiec i ty nie pij do mnie.Ja przynajmniej nie obrazam nikogo ani nie wyzywam w przeciwienstwie do wielu z was!!!!
A bede na tym forum tyle czasu ile mi bedzie odpowiadalo.
Przeciez 1% mnie akceptuje:))

Kazdy w zyciu postepuje tak jak uwaza i to rozumiem.Ale rozbijania rodziny to nigdy nie zaakceptuję!!!!!

wiesz my postor Rosi juz nie widzimy bo kazdy dal jej ignora:)

Dziękuje kochana za wstawiennictwo, ale ona jest głupia i nie umie czytać ;)
Nie warto tracić czasu na nią, a przede wszystkim wzroku szkoda na jej nie spójne wiadomości.

hej dziewczyna ja dzisiaj nac mialam nie przespana...;/ tak mnie zab boli ze szkoda gadac;/;/;/ a nawet procha zadnego nie moge wziac bo to nie za dobrze dla mojej maryski...;/ ehhh... chodze tak zla ze nikt nawet nie chce do mnie podchodzic;p

hej dziewczyna ja dzisiaj nac mialam nie przespana...;/ tak mnie zab boli ze szkoda gadac;/;/;/ a nawet procha zadnego nie moge wziac bo to nie za dobrze dla mojej maryski...;/ ehhh... chodze tak zla ze nikt nawet nie chce do mnie podchodzic;p
mozesz wziac paracetamol,ale pewnie nie bardzo pomoze...a czemu nie poszlas dzis wyrwac??? ze znieczulenia w ciazy mozna korzystac .

reklama
bo sie boje cholernie... od zawsze balam sie dentysty i chodzilam tylko jak juz naprawde bylo to konieczne...;/

Pamiętaj, że ząb się psuje od zęba i lepiej zapobiegać niż leczyć i może jakbyś zainteresowała się dziurką jak była mała nie trzeba było by nawet znieczulać, a przy jednej wizycie byłby już zdrowy ząbek.
Teraz czeka Cię albo rwanie albo nie przyjemne i troszkę trwające leczenie kanałowe :p

Do góry