katerinka111
Fanka BB :)
jestemy po lekarzu,na 3 miesiace pulmicord i zyrtec 7 kropli,chciala dac jakies leki na astme oskrzelowa i dodala drogie sa,nie wiem czy pania na to stac,to sie z nia czapnelam ze na jakiej podstawie ma dziecko truc,a pieniadze nie sa wazne w takiej sytuacji,wiec przejzala karte i stw, ze narazie tak,bede dziecko truc jakimis swinstwami,juz sie dosc wycierpial
candy pamietaj ze kazda rodzi inaczej i nie martw sie na zapas
margolcia ja mam ten sam problem z mieszkaniem i jeszcze zima zaraz wiec szok,siedze,zeby zaciskam ,zobaczymy jak to wszystko bedzie
charlene u mnie nawet w wozku jezdza takie duze dzieci 5 letnie,jak mamy ida na zakupy itp zeby nie ladowali w koszyki itp
carla kubusiowi jak 4 naraz w gory wychodzily to pampki jak u noworodka szly
no to kubus dzisiaj wyrzadzil duza szkode,namietnie sluchal muzyki,wlanczal i wylanczal,potem wylamal klape od wiezy gdzie plyty wchodza,potem sobie na nia usiadl i po wiezy juzi nie da sie naprawic,a wszystko pod okiem dzieci siedzacych obok .bo ja robilam obiad w kuchni wiec teraz sie zacznie
musze sie pochwalic,kubus dzisiaj tez zaczal sam stawiac pierwsze kroki bez trzymania i podporki))
candy pamietaj ze kazda rodzi inaczej i nie martw sie na zapas
margolcia ja mam ten sam problem z mieszkaniem i jeszcze zima zaraz wiec szok,siedze,zeby zaciskam ,zobaczymy jak to wszystko bedzie
charlene u mnie nawet w wozku jezdza takie duze dzieci 5 letnie,jak mamy ida na zakupy itp zeby nie ladowali w koszyki itp
carla kubusiowi jak 4 naraz w gory wychodzily to pampki jak u noworodka szly
no to kubus dzisiaj wyrzadzil duza szkode,namietnie sluchal muzyki,wlanczal i wylanczal,potem wylamal klape od wiezy gdzie plyty wchodza,potem sobie na nia usiadl i po wiezy juzi nie da sie naprawic,a wszystko pod okiem dzieci siedzacych obok .bo ja robilam obiad w kuchni wiec teraz sie zacznie
musze sie pochwalic,kubus dzisiaj tez zaczal sam stawiac pierwsze kroki bez trzymania i podporki))