reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Hej Laseczki :-)
jak mi sie spac ciagle chce :-p a mój syneczek to taki kopacz ze szok od 5 rano daje czadu do wieczora ..... po za tym , tak mi ciezko ... boshhhh a tu jeszcze tyle do konca :-D masakra , czuje sie jak słonica :-D

wiolami no gratuluje i oby teraz bylo tak jak powinno

Agnieszka
serce boli , dusza płacze ... trudno i ciezko , wiem jak to jest tym bardzie ze ja nie umiem byc sama .... ale jak tu byc z kims jak nie umie sie zaufac , ale to przejdzie z czasem .... teraz zadbaj o siebie , teraz badz Ty i tylko Ty stan sie egoistka i zadbaj o swoje ja ...... a zobaczysz ze potem inaczej spojrzysz na swiat.... a mowie Ci to .....bo tak kiedys poradzil mi psycholog i to podzialalo :-)

ostatnio robie zakupy na zapas .... jest tyle promocji na pampki,chusteczki i kosmetyki .... to po troszeczku kupuje , tym bardziej ze teraz jeszcze kasa jest ale nigdy nic nie wiadomo wiec wole tak sobie jakos zaradzic

katerinka pytałaś o mieszkanie , aaaa zapomnij ..... tredowata jestem i ch**j nie wynajmą za chiny , wiec zostaje u rodziców ..... robie teraz remont ... bo sie troszke uspokoilo .... ale szlag mnie trafil ze tak traktuja ciezarna z dziecmi , w sumie nie dziwie sie ale ..... z drugiej strony wqrwia to jak nic

młoda boshhh tak mi przykro ze mimo iz to juz 5 lat ale musialas tez doswiadczyc czegos tak strasznego.....

Hej Laseczki :-)
jak mi sie spac ciagle chce :-p a mój syneczek to taki kopacz ze szok od 5 rano daje czadu do wieczora ..... po za tym , tak mi ciezko ... boshhhh a tu jeszcze tyle do konca :-D masakra , czuje sie jak słonica :-D

Ja takie śpiączki miewałam na samym początku, tzn około 3 miesiąca.
Spałam kilka razy w ciągu dnia inaczej ledwo funkcjonowałam

Szkoda że moderatorki tak szybko nie zareagowały jak szanowna rosi pisała że moje dziecko leży brudne i zaniedbane, bo ja alimentów nie chcę i że zasiłek mi wystarcza. Ale może teraz w koncu gębę zamknie i będzie spokój.

A mi bez ciąży spać się chce :) Dobrze że od jakiegoś czasu Nela przesypia noce, od ok 20 do rana... Budzi się 5-7 na butlę i śpi do ok 8. Chyba jednak to była wina marnego pokarmu skoro tak często wstawała na jedzenie. Ale ważne że teraz mam luz :) Ząbki wychodzą, a ona śpi normalnie :) Tylko sra jak szalona :D

aaaaa
umnie ..... pada ..... śnieg ......... massssaaaakkkkkrrraaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

i dziś mysle o slubie ..... i tak jak zawsze marzylam o weselu z suknia i wogole , tak jakos mi sie odmienilo .... za stara sie na suknie zrobilam ?????

Ostatnia edycja:
Drogie mamy!
Napisalam dlugiego posta, po czym padl internet i klops :(

Mloda tez jestem w streetcom, bardoz fajna sprawa. Kiedys byly pampersy, ostatnio wody smakowe (blee), a teraz lipton ice tea. Takie paczki to bardzo przyjemny dodatek :)

Adka to dobrze, ze masz juz wozek, bez wozka ciezko :) Chociaz osobiscie ich nie znosze - chyba wykazuje niebywaly talent w wybieraniu zlych wozkow. Jeden jest lekki i latwy do noszenia, ale male kola nie radza sobie z kraweznikami i cale nogi mam obite, a drugi ma duze pompowane kola, ale za to jest ciezki jak cholera. No, ale trzeciego nie bede kupowac na tym etapie. W sumie jakos wydaje mi sie ze to dziwnie wyglada jak sie widuje czterolatki w wozkach jeszcze, a sporo takich krazy...Ja juz nawet Sare czasem biore "z buta" zeby cwiczyla chodzenie, a jak zajmowalam sie dwulatkami to prawie zawsze chodzilysmy piechota - i spokojnie dawaly rade. Wydaje mi sie, ze to zdrowiej dla dziecka jak sobie pospaceruje, zawsze nabierze jakiejs kondycji, chociazmoze z wozkiem wygodniej. No, ale co jest wazniejsze? Ostatnio widzialam mame z czterolatka (na oko) w wozku wracajace z parku!! No to jaki to dziecko mialo spacer??

Ja rodzilam w sumie krotko - 7 godzin od pierwszego skurczu, ale te pierwsze byly zupelnie na luzie. W sumie masakryczne bylo ostatnie 45 minut, a skurcze parte mialam przez 7, wiec chyba nie tak tragicznie..CHociaz bolalo jak nic dotad. I tez ciagle chcialo mi sie spac w ciazy :)

dzieciaczki powinny spacerować same jak najwięcej :) To na pewno dobry dla nich trening równowagi, nauki chodzenia, ale też się przy tym napracują, a co za tym idzie ? śpią później jak aniołki, a wydaje mi się, że taka chwila relaksu dla mamy to coś fajnego :p

u mnie chlopcy to jak na nogi poszli to i wózek byl zbedny , no chyba ze do miasta jechalam , ale to i tak przesypiali cala podroz .... no i kiedys wozki cos innego , niby byly te lekkie ale za jaka cene .... teraz Kajtkowi kupilam Graco trzy kolowy i jest swietny .... fotelik nakladam i bede przez pierwsze 6-8 miesiecy wozic a potem wózek sam , jest pojemny .... no troszke ciezki ale ... teraz mam samochód wiec to tez inaczej sie patrzy

a co do porodu ...... z Damiankiem, pierwszy nie doswiadczona ... aczkolwiek , nie wiem moze ja inaczej reagowalam ,mnie nie bolalo ....bo w sumie caly czas chodzilam , no i o 5 bylam w szpitalu a o 16:25 sie urodzil . zato z drugim poszlo .... expresowo , o 5 w szpitalu a o 6 syn swiat przywital , nawet nie czulam ... i jesli chodzi i nieprzyjemna czesc tego donioslego wydarzenia ... to szwy mnie po,przy Damianku,ciagnely i o bylo straszne .... a tak , mogla bym rodzic co dzien

reklama
Candy,najpierw fakty ustal a potem sie wyzalaj.Zeby jedno z drugim mialo spojna calosc.
Najpierw pisalas ze twoj facet jest zonaty i ma dziecko ktore mocno kocha.Ze zona wygonila go z domu bo faceta miala innego a tys przegarnela.Potem piszesz ze on ją przepraszal i prosil o powrot.?????????skoro ona miala innego faceta i go wygonila to czemu on ja przepraszal?????????zastnawiajace.Hmmmmmm
A teraz twierdzisz ze on mieszka z nia bo przyjela spowrotem.??????????.przeciez wczesniej twierdzilas ze ona ma innego i męża z domu pogonila.To jak mieszkaja we trojke????????

Mysle ze cos tam wymyslasz.A twoja zlosc na mnie jaest taka ze napisalam tobie prawde jaka jest.Czyli ze niepotrzebnie robijasz rodzine!!!

Do góry