reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Pamiętaj, że ząb się psuje od zęba i lepiej zapobiegać niż leczyć i może jakbyś zainteresowała się dziurką jak była mała nie trzeba było by nawet znieczulać, a przy jednej wizycie byłby już zdrowy ząbek.
Teraz czeka Cię albo rwanie albo nie przyjemne i troszkę trwające leczenie kanałowe :p

ja mialam raz kanolowo leczonego i od tamtej pory wole wyrwac jak tak leczyc:) przynajmniej juz dziad nigdy nie zaboli:)

wlasnie nie ma dziury... ;/ albo po prostu ja jej nie widze... ;p ale jutro jak nie przestanie bolec pojde (nie chce ale musze):)

Pewnie się posypał od środeczka :) i tak jak pisałam, jak boli tzn. że gazy nie mają ujścia, i kiedy dentysta znieczuli ząb, rozboruje już będzie dużo lepiej. nie będzie na pewno boleć. Możesz zdecydować czy będziesz leczyć i z tym możesz poczekać aż się dzidzia urodzi, a na ten czas lekarz zaaplikuje lekarstwo lub wyrwać :p

Tip nie chcę Cię straszyć, ale kiedyś pisałam że mojego taty kolega miał mieć dziecko... I w 6 mc je stracili, bo kobieta miała zęby w złym stanie. Pewnie Ty nie masz takiej tragedii, ale wiesz, lepiej mieć spokój, a chore zęby w ciąży to nic dobrego.
Rosi a gdzie ten 1% który cię akceptuje?? On nie istnieje :) Zamiast pisać o Ewie to Ty węszysz w każdym poście jakieś kłamstwo, spisek czu cholera wie co. Rozkładasz na czynniki pierwsze każde zdanie i dopiekasz nam. Daj sobie spokój. Candy żadnego małżeństwa nie rozbiła. Jesteś aż tak zgorzkniałą babą że musisz się pastwić nad innymi?? Zajmij się Ewą i może trochę sobą, może jakieś wyjście do kina czy zakupy dobrze ci zrobi.

A ja rodziłam 3 godziny, z czego 2 nie wiedziałam że rodzę i siedziałam w domu, ale w drodze do szpitala to błagałam o śmierć. Bolało jak ..... tego się nie da opisać. Urodziłam prawie w aucie, wpadłam na porodówkę, 2 parcia i Nela była :)

ahh te zęby ... ja "sracilam" juz trzy w tej ciąży, poprostu sie skruszyly ale na szczescie nic nie bolą .... aczkolwiek jak urodze pojde ..... bo to masakra ....
ale jaka różnica ..... z chlopcami to mi zęby "mądrości" powychodzily a teraz trace .....

POMOCY JA NADAL WIDZE ROSI :angry::angry::angry::angry: I SZLAG MNIE TRAFI,ZDEWOCIALA FLADRA NIE ODPUSCI CIEZARNEJ,BO SAMA SIEDZI SKRETYNIALA I ZGORZKNIALA,NIE WIE CO TO ZYCIE,UCZUCIE I WOGOLE.ZAJMIJ SIE SWOIM DZIECKIEM W KONCU A NIE RELACJA,KOBIETY ,FACETA I KOCHANKI, BEDZIE ZAWSZE I NIKT TEGO NIE ZMIENI , RELACJE MIEDZYLUDZKIE-TAKIE KTORYCH TY NIE JAZYSZ ,POSTRONI LUDZIE JUZ WYCIAGAJA WNIOSKI :-)

reklama
POMOCY JA NADAL WIDZE ROSI :angry::angry::angry::angry: I SZLAG MNIE TRAFI,ZDEWOCIALA FLADRA NIE ODPUSCI CIEZARNEJ,BO SAMA SIEDZI SKRETYNIALA I ZGORZKNIALA,NIE WIE CO TO ZYCIE,UCZUCIE I WOGOLE.ZAJMIJ SIE SWOIM DZIECKIEM W KONCU A NIE RELACJA,KOBIETY ,FACETA I KOCHANKI, BEDZIE ZAWSZE I NIKT TEGO NIE ZMIENI , RELACJE MIEDZYLUDZKIE-TAKIE KTORYCH TY NIE JAZYSZ ,POSTRONI LUDZIE JUZ WYCIAGAJA WNIOSKI :-)

super napisane:) popieram w 100 a nawet wiecej %:D

Do góry