reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Pamiętaj, że ząb się psuje od zęba i lepiej zapobiegać niż leczyć i może jakbyś zainteresowała się dziurką jak była mała nie trzeba było by nawet znieczulać, a przy jednej wizycie byłby już zdrowy ząbek.
Teraz czeka Cię albo rwanie albo nie przyjemne i troszkę trwające leczenie kanałowe :p

ja mialam raz kanolowo leczonego i od tamtej pory wole wyrwac jak tak leczyc:) przynajmniej juz dziad nigdy nie zaboli:)

wlasnie nie ma dziury... ;/ albo po prostu ja jej nie widze... ;p ale jutro jak nie przestanie bolec pojde (nie chce ale musze):)

Pewnie się posypał od środeczka :) i tak jak pisałam, jak boli tzn. że gazy nie mają ujścia, i kiedy dentysta znieczuli ząb, rozboruje już będzie dużo lepiej. nie będzie na pewno boleć. Możesz zdecydować czy będziesz leczyć i z tym możesz poczekać aż się dzidzia urodzi, a na ten czas lekarz zaaplikuje lekarstwo lub wyrwać :p

Tip nie chcę Cię straszyć, ale kiedyś pisałam że mojego taty kolega miał mieć dziecko... I w 6 mc je stracili, bo kobieta miała zęby w złym stanie. Pewnie Ty nie masz takiej tragedii, ale wiesz, lepiej mieć spokój, a chore zęby w ciąży to nic dobrego.
Rosi a gdzie ten 1% który cię akceptuje?? On nie istnieje :) Zamiast pisać o Ewie to Ty węszysz w każdym poście jakieś kłamstwo, spisek czu cholera wie co. Rozkładasz na czynniki pierwsze każde zdanie i dopiekasz nam. Daj sobie spokój. Candy żadnego małżeństwa nie rozbiła. Jesteś aż tak zgorzkniałą babą że musisz się pastwić nad innymi?? Zajmij się Ewą i może trochę sobą, może jakieś wyjście do kina czy zakupy dobrze ci zrobi.

A ja rodziłam 3 godziny, z czego 2 nie wiedziałam że rodzę i siedziałam w domu, ale w drodze do szpitala to błagałam o śmierć. Bolało jak ..... tego się nie da opisać. Urodziłam prawie w aucie, wpadłam na porodówkę, 2 parcia i Nela była :)

ahh te zęby ... ja "sracilam" juz trzy w tej ciąży, poprostu sie skruszyly ale na szczescie nic nie bolą .... aczkolwiek jak urodze pojde ..... bo to masakra ....
ale jaka różnica ..... z chlopcami to mi zęby "mądrości" powychodzily a teraz trace .....

POMOCY JA NADAL WIDZE ROSI :angry::angry::angry::angry: I SZLAG MNIE TRAFI,ZDEWOCIALA FLADRA NIE ODPUSCI CIEZARNEJ,BO SAMA SIEDZI SKRETYNIALA I ZGORZKNIALA,NIE WIE CO TO ZYCIE,UCZUCIE I WOGOLE.ZAJMIJ SIE SWOIM DZIECKIEM W KONCU A NIE RELACJA,KOBIETY ,FACETA I KOCHANKI, BEDZIE ZAWSZE I NIKT TEGO NIE ZMIENI , RELACJE MIEDZYLUDZKIE-TAKIE KTORYCH TY NIE JAZYSZ ,POSTRONI LUDZIE JUZ WYCIAGAJA WNIOSKI :-)

reklama
POMOCY JA NADAL WIDZE ROSI :angry::angry::angry::angry: I SZLAG MNIE TRAFI,ZDEWOCIALA FLADRA NIE ODPUSCI CIEZARNEJ,BO SAMA SIEDZI SKRETYNIALA I ZGORZKNIALA,NIE WIE CO TO ZYCIE,UCZUCIE I WOGOLE.ZAJMIJ SIE SWOIM DZIECKIEM W KONCU A NIE RELACJA,KOBIETY ,FACETA I KOCHANKI, BEDZIE ZAWSZE I NIKT TEGO NIE ZMIENI , RELACJE MIEDZYLUDZKIE-TAKIE KTORYCH TY NIE JAZYSZ ,POSTRONI LUDZIE JUZ WYCIAGAJA WNIOSKI :-)

super napisane:) popieram w 100 a nawet wiecej %:D

Do góry