Ehh co za pogoda szaro zimno pada...ja chce juz te lato!
Chce sie rozebrac..troche ciala pokazac!
ehh
bezsenna kochanie powinnam nagrywac to co on mowi teksty typu "ze za kare" itd co to za cholerna manipulacja?!co za dupek!
Mi by w zupełności wystarczyła ciepła wiosna
A pokazywać ciała lepiej nie będę ;-)
Bezsenna Twój ex jest bezczelny!! Brawo dla Twojej mamy
Dzięki ;-)Dodam, że to już druga magisterka. Ciekawe, czy mi się ud choćby jedną mieć...Ta Twoja koleżanka, to naprawdę...jak w podstawówce. Obraża się, że się spotykasz z inną...
bezsenna a pamietasz jak mi kiedys zarzut strzelilas ze ja sie powinnac troche eksowi przytsosowac zeby miec dobre relacje,ja jestem mega cierlpiwa i zobaczysz czym dluzej nie bedziecie ze soba ,bedzie ciezej,bo oni tylko potrafia jeczec i na zlosc robic,i sama widzisz ze masz duze checi ale nie zawsze to wychodzi....
a malym sie pewnie ze ciezko zajac,bo tak wygodniej,doslownie jak u mnie paranoja
Oczywiście, że pamiętam ;-)Wtedy mi chodziło bardziej o to, że się kłóciliście przy dzieciach, ale teraz to faktycznie widzę, że im dłużej, tym gorzej...Przez tyle miesięcy był względny spokój, ale teraz zaczyna wyłazić to jego zachowanie przez które od niego odeszłam.
Anowi Śliczne zdjęcie
Jeszcze się wszystko uda, zobaczysz :* Nie wiem, jak z pracą, czy mówić, czy nie, zależy na jakiego pracodawce trafisz. Zazdroszczę Ci, że chrzest już masz załatwiony. A co do badań, to niezła data, ale mam nadzieję, że to będzie data w jakiś sposób znacząca. Może się ex opamięta w końcu? Dziwne, że przy badaniach wychodzi ich ojcostwo, a oni się zawsze tak upierają przy swoim...
Martusia Twoja Maja młodsza trochę od mojego Kubusia, ale za to ile ząbków ma
U nas drugi dopiero się przebija. Gratuluję raczkowania, teraz to się dopiero zacznie ;-)Kubul już nie usiedzi w miejscu, przy każdym meblu musi stanąć nawet przy lustrze, przy drzwiach, jak go odkładam do łóżeczka, to zaczyna płakać, woli zwiedzać mieszkanie, a najbardziej to ma radochę jak mi ucieka i jak włoży rękę do miski psa
Agnieszka Gratuluję ząbka, szybko wyszedł, ja musiałam czekać ponad 9 miesięcy ;-)