Ravenalka stopniowo przechodzilam na nastepne mleko ..... wiem, ze idzie 1 zabek, ale czy to moze byc przyczyna niecheci do mleka? Wlasnie teraz mi zjadl reszte mleka no i wszystko ulal :/ juz myslalam, ze koniec ulewania, bo od miesiaca czy nawet dluzej juz nie ulewal, a teraz znowu to samo :/ zupki, deserki czy jogurty je ladnie, a mleko mu nie pasuje :/
Przyszla Mama Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Przepraszam, ze tak pozno, ale wlasnie sobie przypomnialam ja i moja pamiec :/
młoda1 to ulewanie i nie chęć do jedzonka to na pewno sprawka wychodzącego ząbka :-),za parę dni wszystko powinno wrócić do normy :-).
A u nas wszystko okey,Kubuśka szaleje w nocy spać nie chce,zobaczymy co dziś będzie :-).
A jak śpią wasze dzieciaczki? Ile razy jedzą w nocy?
Kubuśka zazwyczaj dwa razy,obżartuszek mały :-).
bezsenna mogłabym prosić o hasło do twojego photobloga :-),chciałam was troszkę podglądać a tu psikus :-).
agugucha a Tobie Kochana życzę wytrwałości,cierpliwości w oczekiwaniu na swojego skarbeńka :-),pomyśl że to już bardzo bliziutko i że za chwilkę już będziesz miała swoje maleństwo przy sobie :-),będziesz mogła przytulić ucałować :-). Ah...coś mnie ostatnio na wspominanie porodu bierze,i uczucia z nim związanego :-).Mam nadzieje że jeszcze kiedyś będę w tym bogosławionym stanie :-).