Carlaa GRATULACJE!! NIECH SIE ZDROWO CHOWA MALA CALINECZKA! SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY DLA MLODEJ MAMY
Hejka, nie pamietam, ktora z Was co pisala
ale oczywiscie wszystko wiem, co sie tu dzieje
co do jedzenia mleka Nikosia, juz mam watpliwosci, bo myslalam, ze moze boli go wyrzynajacy sie zabek i dlatego nie chce ciagnac butli, ale przeciez soczki pije normalnie :/ juz sama nie wiem
wszystko je, soczki pije, ale mleko jest be i wypija troszeczke i wiecej nie chce :/ chyba, ze juz spi i karmie go przez sen, albo podczas zasypiania, to wtedy wypije ile mu wleje
Milkada tak, dzieci maja nieproporcjonalne glowki do reszty cialka
ale ten Twoj przystojniak juz duzy, super chlopak
Krropelka z tego co pamietam, juz kiedys nam pisalas o tym rodeo
fajna rzecz, ale ja tego nigdzie nie widzialam :/ mowicie, ze to jest drogie, mozna wiedziec ile to kosztuje? .... Fajnie, ze jestes szczesliwa ze swoim partnerem, dobrze, ze masz go blisko i nie musisz myslec ciagle tylko o tym, co tym razem wymysli ex :/ a w ogole ex przychodzi do Filipka teraz? Jakos sie interesuje? Bo oczywiscie o alimenty nie pytam, w koncu to facet
))
Katerinka czasami niestety ludzie nie biora pod uwage tego, ze inni chca zyc i egoistycznie zabieraja sie za odebranie sobie zycia. Nie interesuje ich chyba co sie stanie z ludzmi, ktorzy przez jej/jego glupote straca nie tylko mieszkanie, ale takze caly dobytek :/
Jak juz mowimy o exach ..... wstyd sie przyznac, ale od kilku dni w glowie siedzi mi ciagle moj ex
ciagle zastanawiam sie jakby to bylo gdybysmy byli razem ..... mam nadzieje, ze to minie hehe nie chce byc z kims, kto ciagle lamie prawo, albo (co gorsze) od kilku lat nie moze zamalowac tatuaza na kostce z inicjalami dziewczyny, ktora kiedys kochal, a rownoczesnie, ja nienawidze :/ i to z calkiem innych powodow
Nikos ma teraz radoche, czasami wkladam go do chodzika na chwilke i sie powoli przemieszcza
ale nie chce go wkladac na dlugo, zeby nie mial pozniej problemow z kregoslupem
Robilyscie moze kiedys budyn na mleku modyfikowanym? Wyczytalam w necie, ze budyn i kisiel mozna podac juz w 6 miesiacu, ale nie mam pojecia jak go zrobic (ten budyn) skoro trzeba do tego uzyc mleka modyfikowanego :/
Pozdrawiamy Was z Nikosiem i zyczymy milego dzionka ;***