reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

orchidea w kwesti pieniedzy to jest jak im czapka stoi oczywiscie :-)

jak zawsze w srode fajny film na tvp 1 i dzisija teamt w sam raz dla nas i do tego podwojnych mam

a jak tam mamy czekajace?

reklama
Witam Mamusie obecne, i przyszłe :)
Ja tylko na chwilę, chciałam tylko oznajmić że 22.01.2010 O GODZINIE 8.50 PRZYSZŁA NA ŚWIAT MOJA MAŁA CALINECZKA :)
Pośpieszyła się 4 tygodnie, ale jest zdrowa i śliczna, grzeczna jak aniołek, tylko z jedzeniem gorzej... Ale walczymy i jakoś cyca ładniej już doi.
Kochane przyszłe smutne mamy- z chwialą przyjścia na świat waszego dziecka nic już nie jest ważne, tylko ono, a dotychczasowe problemy i troski stają nie nie istotne...
Rodziłam 3 godziny, bóle od 5.50, ale tylko brzuch mnie trochę bolał, nie wiedziałam że rodzę, a jak po 8 wsiadłam w końcu do samochodu, to takie bóle krzyżowe mnie złapały że umierałam. Z samochodu mnie wyciągnęła jakaś pielęgniarka, a z 15 minut później córcia już była na świecie :)
Kończę, idę karmić moją córcię. Mój cały świat...

Carlaa GRATULACJE!! NIECH SIE ZDROWO CHOWA MALA CALINECZKA! SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY DLA MLODEJ MAMY :)
Hejka, nie pamietam, ktora z Was co pisala :zawstydzona/y: ale oczywiscie wszystko wiem, co sie tu dzieje :) co do jedzenia mleka Nikosia, juz mam watpliwosci, bo myslalam, ze moze boli go wyrzynajacy sie zabek i dlatego nie chce ciagnac butli, ale przeciez soczki pije normalnie :/ juz sama nie wiem :( wszystko je, soczki pije, ale mleko jest be i wypija troszeczke i wiecej nie chce :/ chyba, ze juz spi i karmie go przez sen, albo podczas zasypiania, to wtedy wypije ile mu wleje :)
Milkada tak, dzieci maja nieproporcjonalne glowki do reszty cialka :) ale ten Twoj przystojniak juz duzy, super chlopak :)
Krropelka z tego co pamietam, juz kiedys nam pisalas o tym rodeo :) fajna rzecz, ale ja tego nigdzie nie widzialam :/ mowicie, ze to jest drogie, mozna wiedziec ile to kosztuje? .... Fajnie, ze jestes szczesliwa ze swoim partnerem, dobrze, ze masz go blisko i nie musisz myslec ciagle tylko o tym, co tym razem wymysli ex :/ a w ogole ex przychodzi do Filipka teraz? Jakos sie interesuje? Bo oczywiscie o alimenty nie pytam, w koncu to facet ;)))
Katerinka czasami niestety ludzie nie biora pod uwage tego, ze inni chca zyc i egoistycznie zabieraja sie za odebranie sobie zycia. Nie interesuje ich chyba co sie stanie z ludzmi, ktorzy przez jej/jego glupote straca nie tylko mieszkanie, ale takze caly dobytek :/
Jak juz mowimy o exach ..... wstyd sie przyznac, ale od kilku dni w glowie siedzi mi ciagle moj ex :zawstydzona/y: ciagle zastanawiam sie jakby to bylo gdybysmy byli razem ..... mam nadzieje, ze to minie hehe nie chce byc z kims, kto ciagle lamie prawo, albo (co gorsze) od kilku lat nie moze zamalowac tatuaza na kostce z inicjalami dziewczyny, ktora kiedys kochal, a rownoczesnie, ja nienawidze :/ i to z calkiem innych powodow :)
Nikos ma teraz radoche, czasami wkladam go do chodzika na chwilke i sie powoli przemieszcza :) ale nie chce go wkladac na dlugo, zeby nie mial pozniej problemow z kregoslupem :)
Robilyscie moze kiedys budyn na mleku modyfikowanym? Wyczytalam w necie, ze budyn i kisiel mozna podac juz w 6 miesiacu, ale nie mam pojecia jak go zrobic (ten budyn) skoro trzeba do tego uzyc mleka modyfikowanego :/
Pozdrawiamy Was z Nikosiem i zyczymy milego dzionka ;***

reklama
Witam Mamusie obecne, i przyszłe :)
Ja tylko na chwilę, chciałam tylko oznajmić że 22.01.2010 O GODZINIE 8.50 PRZYSZŁA NA ŚWIAT MOJA MAŁA CALINECZKA :)
Pośpieszyła się 4 tygodnie, ale jest zdrowa i śliczna, grzeczna jak aniołek, tylko z jedzeniem gorzej... Ale walczymy i jakoś cyca ładniej już doi.
Kochane przyszłe smutne mamy- z chwialą przyjścia na świat waszego dziecka nic już nie jest ważne, tylko ono, a dotychczasowe problemy i troski stają nie nie istotne...
Rodziłam 3 godziny, bóle od 5.50, ale tylko brzuch mnie trochę bolał, nie wiedziałam że rodzę, a jak po 8 wsiadłam w końcu do samochodu, to takie bóle krzyżowe mnie złapały że umierałam. Z samochodu mnie wyciągnęła jakaś pielęgniarka, a z 15 minut później córcia już była na świecie :)
Kończę, idę karmić moją córcię. Mój cały świat...
Każda z nas, która jest już po porodzie potwierdza, że po samotnej ciąży nadchodzi wiele, wiele szczęścia :happy2: Trzeba tylko odczekać swoje i potem już naprawdę będzie cudownie, wystarczy, że dzieciaczek jest obok :happy2: Gratuluję Ci z całego serca, może to i lepiej, że tyle przed terminem, bo szczęście przyszło do Ciebie wcześniej :tak:Piękną masz datę porodu i dobrze, że tak szybko urodziłaś. Przed Tobą teraz wiele pięknych chwil. Pozdrawiam.
Katerinka Ostra akcja z tą sąsiadką...Dobrze, że Wam się nic nie stało.

Ostatnia edycja:
Do góry