abundzu
Fanka BB :)
katernika świetnie motyla noga fanastycznie. możesz mówić że jestem wredna pindowata jędza i ***** wiem, ale tak się składa że przez takie jak twoje teraz zachowanie mój syn pewnie nigdy nie pozna kto jest jego tatą, a mnie czekają długie i trudne pytania... świetnie bo twoja córcia ma kontakt z tatą, a jak ojciec Kubulka już sobie całkiem odpuści to jak mu wtedy wytłumaczysz ,ze czemu jego tata nie zabiera i nie przychodzi? Bo nie mogliscie sie dogadac i mama mu za duzo razy powiedziała wypierdalaj? Łatwo powiedzieć "tak bardzo kochamy moje dzieci" i jasne że kochamy je najbardziej na świecie ale niech to będzie motyla noga mądra miłość, a nie przesycona nienawiścioą do drugiej osoby która jakby nie była razem z nami dała życie temu maleńskiemu człowiekowi. Coś sie tak tego wieku eksa uczepiła? Jakoś wcześniej ci on nie przeszkadzał a teraz zachowujesz sie tak jakby to ile miał lat był kolejnym kontrargumentem przeciwko niemu. Wszystko jest ***** przeciwko niemu wszystko jest na nie nie nie... i jasne możesz słuchać tych przyklasków niektórych samotnych mam które dalej zioną nienawiścią do swoich eksów ale ty już jesteś o krok dalej, Kubuś jest już na świecie, wiec schowaj w końcu tą swoją dumę która momentami cię już chyba przerasta, pogódź sie z eksem i zamknijcie ***** temat kłótni, wzajemnego sobie wyrzucania i zajmijcie się wychowywaniem syna. I jak mam oceniać skale perfidni tego co piszesz to ty jesteś dla eks n razy bardziej nieludzka niż on dla ciebie, ale własnie ci to lotto i masz humor jak talala bo kolejny raz dopieprzyłaś człowiekowi którego nie znosisz. Świetnie możesz być z siebie dumna. A najbardziej z tego wypierdalaj przy dzieciach świetny ***** przykład. No to nie bądź zdziwiona jak takie zagrwki wkrótce na tobie zasotuje twoja córa jak jej cos nie spasi i bedzie miała okres buntu. I co jej wtedy powiesz? Zamiast patrzeć na tu i teraz popatrz troche do przodu bo nie mozna życ tylko tu i teraz. Koniec tyrady.