reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Nie wiem Gjoasia jak mozna tesknić za takim gnojem; ja jestem bardzo uczuciowa i naiwna, za dobra... dostalam w dupe od życia. A niby taka mądra, wyksztalcona i nienajmlodsza już... zyciowo glupia jak 15latka

reklama
gjoasia: Mój tam na dobre się zaczął zakochiwać jak zaczęłam pakować jego rzeczy... teraz jest juz tydzień poza domem (moim) a więc u swojej mamusi i mało się posikać nie chce żeby wrócić.
I wiecie to też nie jest tak że ja jakaś zimna jestem ale uznałam że już go nie kocham a co najważniejsze NIE POTRZEBNY MI JEST DO NICZEGO (to co umiał najlepiej to zrobił) i sama sobie doskonale jeśli nie lepiej poradzę bez niego.

ania_wawa : baaaardzo nierozsądnym byłoby sie teraz załamywać, odradzam. Pomyśl o tym w ten sposób ile milionów chciałoby byc na twoim miejscu, ile kobiet pragnie zajść w ciążę za każdą cenę, bez względu na okoliczności. Nasuwa się wniosek że każde w takim przypadku okoliczności są fajne jaki by nie były...

Ze mna jest chyba coraz gorzej, przechodzę zalamanie... wpadam w depresję. nie mam sily żyć
Ania idz do psychologa, popros lekarza o jakies leki bo sie wykonczysz bidulko.Ja nadal bardzo kocham ex, tak powaznie to jest miloscia mojego zycia i bardzo za nim tesknie, ale nie chce prosic czy blagac zeby wrocil. pogodzilam sie z sytuacja. zawiodl mnie w najwazniejszym momencie mojego zycia i tego faktu nic nie zmieni. wole byc sama...

Wszystkie mamy potencjał żeby radzic sobie w każdej sytuacji, to my przedłużamy gatunek, mężczyźni mogą nam ułatwiać przetrawanie lub nie ale zawsze zaczynają i kończą w pieluchach pierwsi! a ich przydatność społeczna kończy się wraz z osłabnięciem potencji:laugh2:

Naturalnie nie obrażając żadnego ciacha;-)

reklama
Do góry