reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Nie wiem Gjoasia jak mozna tesknić za takim gnojem; ja jestem bardzo uczuciowa i naiwna, za dobra... dostalam w dupe od życia. A niby taka mądra, wyksztalcona i nienajmlodsza już... zyciowo glupia jak 15latka

reklama
gjoasia: Mój tam na dobre się zaczął zakochiwać jak zaczęłam pakować jego rzeczy... teraz jest juz tydzień poza domem (moim) a więc u swojej mamusi i mało się posikać nie chce żeby wrócić.
I wiecie to też nie jest tak że ja jakaś zimna jestem ale uznałam że już go nie kocham a co najważniejsze NIE POTRZEBNY MI JEST DO NICZEGO (to co umiał najlepiej to zrobił) i sama sobie doskonale jeśli nie lepiej poradzę bez niego.

ania_wawa : baaaardzo nierozsądnym byłoby sie teraz załamywać, odradzam. Pomyśl o tym w ten sposób ile milionów chciałoby byc na twoim miejscu, ile kobiet pragnie zajść w ciążę za każdą cenę, bez względu na okoliczności. Nasuwa się wniosek że każde w takim przypadku okoliczności są fajne jaki by nie były...

Ze mna jest chyba coraz gorzej, przechodzę zalamanie... wpadam w depresję. nie mam sily żyć
Ania idz do psychologa, popros lekarza o jakies leki bo sie wykonczysz bidulko.Ja nadal bardzo kocham ex, tak powaznie to jest miloscia mojego zycia i bardzo za nim tesknie, ale nie chce prosic czy blagac zeby wrocil. pogodzilam sie z sytuacja. zawiodl mnie w najwazniejszym momencie mojego zycia i tego faktu nic nie zmieni. wole byc sama...

Wszystkie mamy potencjał żeby radzic sobie w każdej sytuacji, to my przedłużamy gatunek, mężczyźni mogą nam ułatwiać przetrawanie lub nie ale zawsze zaczynają i kończą w pieluchach pierwsi! a ich przydatność społeczna kończy się wraz z osłabnięciem potencji:laugh2:

Naturalnie nie obrażając żadnego ciacha;-)

reklama
Do góry