reklama
asuzana
Fanka BB :)
bezsenna to dobrze że jestes taka bezsenna bo teraz jak znalazł ;-) chociaż może Kubuś tylko tak na poczatku w nocy będzie harcował a potem już pośpi :-) u mnie tak było z Paulisią i teraz nie chce zapeszac ale spi rewelacyjnie (a tfu tfu ) tylko czasem śpi dosć szybko i robi mi pobudki o 5.00 rano :-) super że w razie czego jest pod ręką Twoja mama ... a wogóle to jak wrażenia Twojej mamy? chyba we wnuczka zapatrzona jak w obrazek cooo :-) uważaj bo babcie rozpuszczają wnuki niemiłosiernie ;-) wiem co mówię
abundzu tak wogóle to świetnie Cię znów czytać :-) przyznam Ci się bez bicia że czasem podglądam Cię na fb i Smok to taki laser się robi że niedlugo będziesz chyba musiała pierwsze starajace panny odganiac pozdrawiam :-)
abundzu tak wogóle to świetnie Cię znów czytać :-) przyznam Ci się bez bicia że czasem podglądam Cię na fb i Smok to taki laser się robi że niedlugo będziesz chyba musiała pierwsze starajace panny odganiac pozdrawiam :-)
asuzana
czesc asuzana co u CIebie slychac? Dzieciaczki zdrowe?
Cześć gjoasia :-) tak dzieciaczki zdrowiuśkie no i tak trochę się nudzimy w domu przez pogodę. Strach na spacerek gdzieś dalej od domu wyjsć przez pogodę bo jest cieplutko i za moment robi się ciemno i szaleje burza więc staramy się krażyć w bliskiej okolicy. A swoją drogą to nie pamiętam żeby az takie straszne burze kiedyś były jak te w tym roku. Ostatnio nawet bawiłam się w fotografa bo z jednej strony mojego bloku lał deszcz i było ciemno a po drugiej stronie było piekne słońce i śliczne dwie tęcze. Normalnie szok :-)
Załączniki
ania i wlasnie takie rzeczy rozwalaja Ci cala prace nad soba. Moj ex tez chcial sie spotkac, ale niejestem na to gotowa i nie bede ryzykowac kolejna depresja po spotkaniu bo est mi to niepotrzebneGjoasia, my nie jesteśmy ze sobą dokladnie 3 mce. W ciągu ostatnich 2 tygodni spotkalismy się trzy razy i myslalam że do siebie wrocimy, bo spotkania byly fajne, ale w poniedzialek powiedzial mi ze nie bedzie ze mna.
asuzana jak u mnie jest tecza to tez szaleje z aparatem, mieszkasz chyba wysoko? podziwia ludzi, ktorzy mieszkaja w wiezowcach i jest burza. ja mam kolo swojego bloku 3 wiezowce i zawsze widze jak pioruny wala w wiezowiec a nie w moj blok i bardzo sie ciesze
Ania i dlatego ma Cie w garsci, tak nigdy nie wygrasz a tylko sie dolujesz. zreszta zastanawiam sie jak caly czas mozesz tak tesknic jak on tak postepujeWiesz Kitta, tak sobie wlasnie mysle, bo im bardziej ja zabiegam tym bardziej on ma mnie w dupie, nie odbiera tel nie odpisuje na smsy itd. Pewnie gdybym od poczatku postawila się to moze juz bylby obok mnie, ale ja nie potrafie, bo ja jestem miekka i zalezy mi i on to wie. Kur... mać!
reklama
samasamotna
ohh dziewfczyny ale sie rozpisalyscie a ja sobie pospalam teoche bo mnie strasznie krzyze bolaly nie dalo sie wysiedziec okompalam sie i teraz powrocilam
hmmm mialam napisac tyyle rzeczy a teraz zapomnialam co do kogo co kto pisał i sie pogubilam
hmmm mialam napisac tyyle rzeczy a teraz zapomnialam co do kogo co kto pisał i sie pogubilam
Podziel się: