ja czuje, że u mnie będzie chlopiec i kilka osob zupelnie niezaleznie tez mi tak mowilo zobaczymy co wyjdzie na usg,ale zdziwie się, oj zdziwie jak bedzie dziewuszka;pikanteri dodaje jeszcze fakt, że jego rodzina ma swirka na punkcie kontunuacji rodu i nazwiska, a on sam jak staralismy sie o dziecko to w kolko gadal mi o tym synu ja nie wiem, czy on naprawde liczy ze ja dziecku dam inne nazwisko niz moje, hahahahaha
reklama
katerinka111
Fanka BB :)
moj na to nie zasluguje zeby syn mial jego nazwisko wiec nie ma zadnej dyskusji i niech sie obraza ,robi co chce,ja mam to w d,,,,,,,,
mamusia2009
Zaciekawiona BB
czesc ponownie dziewczyny:-) ja wlasnie wróciłam i tak sie usmialam dzisiaj i troszke mi lepiej... ale pewnie jak bede zasypiac to znowu mi sie mysli zalu i takich tam pojawia ....:-( bo juz pomalu mi mysli uciekaja.. jeszcze ten jakby brak tlenu duszno strasznie. milej nocy
katerinka111
no to wszystkie jestesmy zgodne
katerinka111
mamuska glowa do gory )) bedzie dobrze .malenstwo ci wszystko wynagrodzi:-)
samasamotna
ania ja na twoim miejscu bym powiedziala rodzinie exa ze bedzie chlopak niech im bedzie zaL a pozniej jak bedzie dziewczynka to powiesz ze lekarze sie pomylili:
dziewczynki ide spac dobranoc))
dziewczynki ide spac dobranoc))
reklama
mamusia2009
Zaciekawiona BB
u mnie to jest bardzo swierze jeszcze i jakos mi ciezko o tym pisac wszystkim to chyba szok jeszcze jest... i to jest bardziej z mojej inicjatywy rozstanie, ale ile mozna znosic zle traktowanie:-( tylko mialo byc tak piknie.... szczerze mam juz tyle wiosen a czuje sie jak zagubiona dziewczynka z brzuchem.... ajjjjjjjjjj ide dziewczynki spac jak tylko w swojej glowie wszystko poukladam to wam to normalniej opisze. milej nocy mamuski i kruszynki
Podziel się: