reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ja czuje, że u mnie będzie chlopiec i kilka osob zupelnie niezaleznie tez mi tak mowilo :) zobaczymy co wyjdzie na usg,ale zdziwie się, oj zdziwie jak bedzie dziewuszka;pikanteri dodaje jeszcze fakt, że jego rodzina ma swirka na punkcie kontunuacji rodu i nazwiska, a on sam jak staralismy sie o dziecko to w kolko gadal mi o tym synu :)ja nie wiem, czy on naprawde liczy ze ja dziecku dam inne nazwisko niz moje, hahahahaha

reklama
czesc ponownie dziewczyny:-) ja wlasnie wróciłam i tak sie usmialam dzisiaj i troszke mi lepiej... ale pewnie jak bede zasypiac to znowu mi sie mysli zalu i takich tam pojawia ....:-( bo juz pomalu mi mysli uciekaja.. jeszcze ten jakby brak tlenu duszno strasznie. milej nocy

ania ja na twoim miejscu bym powiedziala rodzinie exa ze bedzie chlopak:D niech im bedzie zaL:D a pozniej jak bedzie dziewczynka to powiesz ze lekarze sie pomylili:D::D:D
dziewczynki ide spac dobranoc:)))

reklama
u mnie to jest bardzo swierze jeszcze i jakos mi ciezko o tym pisac wszystkim to chyba szok jeszcze jest... i to jest bardziej z mojej inicjatywy rozstanie, ale ile mozna znosic zle traktowanie:-( tylko mialo byc tak piknie.... szczerze mam juz tyle wiosen a czuje sie jak zagubiona dziewczynka z brzuchem.... ajjjjjjjjjj ide dziewczynki spac jak tylko w swojej glowie wszystko poukladam to wam to normalniej opisze. milej nocy mamuski i kruszynki

Do góry