reklama
asuzana
Fanka BB :)
bezsenna wielkie gratulacje :-):-):-)
a nie mówłam ze wszystko pójdzie dobrze :-) jestem z Ciebie bardzo dumna że tak dzielnie dałas sobie radę i witam serdecznie wsród mamuś :-) naprawdę bardzo bardzo Ci z dziewczynakmi gratulujemy takiego ślicznego syneczka :-) Kubulek jest przesłodki i nawet już swojej Paulisi pokazywałam jego fotkę ;-) spodobał się jej pozdrawiamy :-)
agadaria
Bezsenna raz jeszcze mega wielkie gratulacje!!!!
Przepraszam,ze tutaj pisze,w watku w ktorym sie nie udzielam,ale tak strasznie sie ciesze i jestem z Ciebie-z WAs-taka dumna!!!!!!!!!
Witaj wsrod mamus!!!!!!!
Pozdrawiam tez wszystkie dziewczyny
Przepraszam,ze tutaj pisze,w watku w ktorym sie nie udzielam,ale tak strasznie sie ciesze i jestem z Ciebie-z WAs-taka dumna!!!!!!!!!
Witaj wsrod mamus!!!!!!!
Pozdrawiam tez wszystkie dziewczyny
samasamotna
hej dziewczyny
ja oczywiscie dopiero wstalam pospalam sobie dzis niezle
wzielam zelazo i ide zaraz zjesc sniadanko
bezsenna wielkie wielkie gratulacje
hej ania jak sie dzis czujesz??
ja oczywiscie dopiero wstalam pospalam sobie dzis niezle
wzielam zelazo i ide zaraz zjesc sniadanko
bezsenna wielkie wielkie gratulacje
hej ania jak sie dzis czujesz??
mamusia2009
Zaciekawiona BB
bezsennna gratulacje:-)! ja tez sobie dzisiaj pospala niezle ale jakos fakt ze jest sobota mnie nie uszczesliwia niestety.... moze cos zrobie kolo siebie bo jakas ostatnio wstyd sie przyznac ale zaniedbana chodze...
samasamotna
hej mamusia
wiecie co zmienil mi sie termin porodu z 16.09. na 21.09D moze uda mi sie urodzic 20 .09 w urodziny mojego taty;p
wiecie co zmienil mi sie termin porodu z 16.09. na 21.09D moze uda mi sie urodzic 20 .09 w urodziny mojego taty;p
Hej u mnie wlasnie zaczelo padac, a chcialam isc z Nikosiem na spacer W ogole to zauwazylam ze sie nie przywitalam z nowymi kobitkami Witam wiec na forum, szkoda, ze Was tez pozostawiono :-( z kazdym tygodniem wiecej nas tutaj :-( a szkoda, powinno nas byc mniej, ale trzeba wierzyc, ze przyjdzie i na Nas czas, kiedys poznamy kogos bardziej wartosciowego od Naszych ex Widze ze cisza dzisiaj, wiec wrzuce fotki Nikosia, musialam to drugie wrzucic, bo Maly robi takie miny, ze czasem smiac mi sie chce tylko jeszcze sie nie dowiedzialam po kim ma wlosy :/ ja mam brazowe naturalne i moj ex tez, Nikos za to ma blond ..... hmmm
Załączniki
samasamotna
hej mloda jejku slicznego masz synka)
a wloski mu jescze sciemnieja nie martw sie:-)
u mnie dzis tez deszczoa pogoda nie pada juz ale pochmurno jakos. wkoncu mialam dosc upałów
co tu dzis taka cisza hmmm:-(
a wloski mu jescze sciemnieja nie martw sie:-)
u mnie dzis tez deszczoa pogoda nie pada juz ale pochmurno jakos. wkoncu mialam dosc upałów
co tu dzis taka cisza hmmm:-(
reklama
katerinka111
Czesc dziewczyny ja dzisiaj spalam do 11 i jak wstalam to myslalam ze urodze,bylma w szpitalu,znowu mialam jakies skurcze.ale przeszlo,mam caly czas brac nospe,a kubus niech tam siedzi do konca!!!!
bezsenna ja sie poryczalam normalnie po twoim tekscie,jestesmy z ciebie dumne naprawde,co do ex jestem w szoku,wierze ze wasze relacje ulegna poprawie jak tak sie zajmuje;kubus jest boski
mloda a twoj jak panicz tali kochany
a u mnie jest taki upal ze nie ma czym oddychac ,nawet corcia nie wynurza sie narazie na dwor, a ja ide sie polozyc do niej.wpadne potem
bezsenna ja sie poryczalam normalnie po twoim tekscie,jestesmy z ciebie dumne naprawde,co do ex jestem w szoku,wierze ze wasze relacje ulegna poprawie jak tak sie zajmuje;kubus jest boski
mloda a twoj jak panicz tali kochany
a u mnie jest taki upal ze nie ma czym oddychac ,nawet corcia nie wynurza sie narazie na dwor, a ja ide sie polozyc do niej.wpadne potem
Ostatnia edycja:
Podziel się: