reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

saasamotna a jak ty dajesz na imie swojej coreczce:) ale mam dzisiaj dola a wydaje mi sie ze z dnia na dzien bedzie lepiej...chcialabym miec juz synka przy sobie bardzo:) i przestac yslec o tym zlaasie a to wcale niejest latwe:((((

reklama
wiesz to takie pogmatfane z tym moim bylym... ja odeszlam bo on nie jest nas wart poprostu zle sie dogadujemy mamy inny poglad na zycie... jest odemnie mlodzy o 4 lata i niedojrzaly. ja niechce nic od niego boli mnie to napewno kocham go jeszcze ale jak mam sie meczyc to wolalam sie odsunac i miec swiety spokuj. wracalismy do siebie juz z 5 razy i ciagle to samo afera za afera.....

niestety mieszkam z mama ale czekam na mieszkanie z tbs i bede sie starac o socjalne dla samotnej matki... i jeste na l4 9 miesiecy poniewaz pracowalam w solarium a to szkodliwe dla malenstwa:-( i tak sie nudze juz 5 miesiac....

samasamotna: Zrobił usg przez brzuch i wykrył tylko jakiś torbiel na jajniku podobno niegroźny , powiedział że dopochwowe tyle samo by wykazało więc jest za wczesniej. Jednak zrobiłam dwa testy i oba pozytywne powiedział że niemozliwe żeby oba sie myliły więc pewnie ciąża jest ale bardzo wczesna...
mama 2009: do ex nie ma co wracać...

kitta a nie chcesz isc do jakiegos innego lekarza moze by ci cos wiecej powiedzial bo ten jakis dziwny...nie chce nic sugerowac moze to dobrylekarz chce tylko pomoc:)
mamusia 2009 ale dostajesz jakies pieniadze prawda?? a bedziesz sie starc o alimenty? moze to dobrze ze mieszkasz z mama chociaz bedzie ci mial kto pomoc zawsze lepsze to niz siedzenie w czterech scianach samej

Już tak myslałam żeby iść do innego... nic o nim nie wiem czy dobry czy nie, tyle co w internecie go troche sprawdziłam i mial dobre i bardzo dobre opinie... Jeszcze pomyślę może rzeczywiście to troche wczesnie a ja sie tylko nakręcam...

reklama
tak dostaje normalna wyplate tylko z zusu... ojca nie podaje moze to glupie ale ja nic od tego gowniaza nie chce... to jego wola czy bedzie placil i chcial miec kontakt z synem i tym krzywdy mi nie zrobi tylko malemu, a ja sie prosic nie bede.... jestem taka uparta troche ale wole tak taki ojciec to nie ojciec on mi duzo krzywdy wyrzadzil.... wczoraj sie nawet dowiedzialam ilo ze jestem *****... no az mnie od srodka rozrywa jak o tym pomysle, ale ja wie ze przyjdzie koza do woza....

Do góry