reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

raz mi smutno raz staram sie myslec pozytywnie... ale tak czy siak samotnosc tym bardziej w ciazy jest straszna:-( chyba rusze sie z domu juz upal mina na szczescie...

reklama
Gjoasia radze sobie calkiem dobrze, maly budzi sie raz czasem dwa razy w nocy, tylko go nakarmie i spi dalej, wiec nie ma tragedii :) hmm ciezkie pytanie :) w sumie czuje sie tak samo (psychicznie) jak w ciazy, wkurza mnie tylko fakt ze ojciec dziecka go jeszcze nie widzial :/ jak dla mnie przychodzic w ogole nie musi, ale skoro jest juz Nikos na swiecie, to moglby wrocic z tej Holandii chociaz na kilka dni zeby go zobaczyc, ale dalej mam go gleboko, a nawet teraz glebiej :-D
Mamusia2009 z suwaczkiem dasz sobie rade ;-) ja na pocztku cvhyba 3 dni to robilam az w koncu zrobilam :) nie przejmuj sie swoim ex, bedzie Wam lepiej bez niego :tak:
A ja bylam u lekarza z Nikim, przybral na wadze juz pol kilo od wyjscia ze szpitala, wazy teraz 3310g :D w koncu doprosilam sie o skierowanie do ortopedy, od razu sie zarejestrowalam, okazalo sie ze pierwszy wolny termin to 25 sierpien :baffled: myslalam ze szybciej bedzie, bo chce to zalatwic jak najszybciej, widze juz i tak poprawe w tej stopce, ale lekarz musi mnie skierowac na rehabilitacje, w szpitalu doktor powiedzial ze jak tego nie wylecze to maly nie nauczy sie chodzic, dlatego tak zalezy mi na czasie :-( poza tym lekarka przepisala mi dla malego witamine K, wit. D i jakis syrop na to jego wyproznianie, bo nadal tak prze, ale zalatwia sie juz normalnie :-) za to wszystko zaplacilam 80 ziko:eek: jeszcze kazala mi kupic Prenatal, ale dobrze ze mam witaminy z ciazy, to nie kupuje bo mi sie portfel robi co raz chudszy :) Lece, bo moj Ksiaze juz mnie wzywa heh Pozdrawiam :***

mloda 1 to dobrze ze nikos grzeczny chlopak jest,a z nozka bedzie dobrze,jaki on jest slodziutki,szczesciara z ciebie:)))))))
mamusia tak:) no my chyba juz w czworke mamy na pzadziernika i ty doloczylas nastepna w kolejce.bede miec chlopca( masz na suwaczku);-)
z tym suwaczkiem to ja tez nie umialam,wejdz na moj zrobisz tam swoj ,skopiuj go wejdz w ustawienia w lewym gornym rogu,edytuj sygnature i tam wklej i zapisz,i powinno sie pojawic jak bedziesz pisac,cierpliwosci ja tez sie pare dni tu ogarnialam

ja jakby co jestem juz w okolicy kompa

reklama
a wiesz co lepiej troche,wykapalam sie ogarnelam lazienke przespalam sie troche i mala juz mam w lozku i moge posiedziec troche,
u mnie duchota jak cholera a ty jak sie trzymasz?
a reszta co tak ucichla? oby u kazdego ok bylo

Ostatnia edycja:
Do góry