reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

w tej chwili jestem u rodziców i tylko oni wiedzą, ale żadna rodzina nie wiem nawet jeszcze że jestem w ciąży. Boję się powiedzieć, bo wstydzę się calej sytuacji, komentarzy, litościwych spojrzeń itp.Gjoasia: co do reakcji ex na kobiety w ciąży i ich partnerów, to jego przyjaciel powiedzial mi wczoraj, że biedny P. bardzo przeżywa calą tą sytuację, hahahaha, wyobrażacie sobie... ale być ze mną nie chce.

reklama
Ach, nie chwalilam Wam się jeszcze, że jutro odbieram klucze do mojego mieszkanka :) teraz szybko muszę wkroczyć z robotami wykonczeniowymi i przeprowadzka pewnie na koniec sierpnia. Ciekawe jak to będzie mi tam takiej samiutkiej, no kto mnie zawiezie do szpitala jak zacznę rodzić, potem początki opieki na maluszkiem...

gjoasia ja tez nie martw sie i spedzimy razem na forum sylwka.ja bede tanczyc z moja corcia:) kupie serpentyny i sie niczym nie bede przejmowac.:tak::tak::tak:no i pewnie kropelka toascik tez z nami wypije:))

ania a przepraszam za co tobie ma byc wstyd,to on was zostawil tak a nie,nie wbijaj sobie takich rzeczy do glowy,a ludzie i tak gadac beda,zreszta nikomu nie musisz sie tlumaczyc i mniej wywalone na to co mowie ludzie,

Ostatnia edycja:
ania no widzisz, masz sie czym zajac, zrobisz sobie mieszkanie tak jak Ty tego chcesz nie sluchajac sie ex, a co do szpitala, nie urodzisz w 5 minut, wiec taksowka Cie dowiezie bez problemu, co do opieki na 100% pomoga Ci bliscy bo oni zawsze sa wtedy kiedy najbardziej ich potrzebujemy.
Nie wstydz sie rodziny bo nie masz czego, nie rozumiem. Ja bylam teraz na mazurach i widzialam sie z moja rodzina i nawet nie zapytali o co chodzi, uwierz rodzina tez czuje sie niekomfortowo, wiec watpie zeby ktos odwazyl sie Ciebie oceniac

Katerinka a ja wpadne do Ciebie albo Ty do mnie, moze nasze starszaki sie zaprzyjaznia. ALbo zrobmy wielka bibe z dzieciakami, wszystkie dziewczyny z forum. Zajebiscie by bylo sie spotkac!!!! I nawalic:))) A do opieki wezmy ze soba nasze mamy!!!

gjoasia ma racje,zawsze jest jakies wyjscie z kazdej sytuacji,nie martw sie na zapas nie warto naprawde:-)
hm chyba mi sie chumor poprawia,maly buszuje w brzuszku jak denis rozrabiaka,juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze:-D( chociaz sie boje jak to wszytko bedzie z nami,ale jestem dobrej mysli,to pomaga)

:-)ania ja mam jakies 4 godz, pociagiem ale fajnie by sie bylo spotkac ja juz tez ostatnio wspomnialam ze musimy sie spotkac na srodku zeby wszytkim pasowalo
ja uciekam na spacer z corcia bede potem

reklama
moj Piotrek zaraz wraca od tatusia, az sie boje czy bedzie w jednym kawalku!!

ania zawsze mozna sie zobaczyc, ja nie mieszkam w samej wawie, ale bede w piatek bo zapomnialam sie pochwalic, ze jade na firmowa impreze, juz nie moge sie doczekac!!!!!

Do góry