Jestem jestem
wchodze tu czasem i czytam co piszecie, ale zaraz jak tylko wejde to maly sie budzi
wlasnie teraz tez juz kweka w lozeczku, chyba wyczul ze tu jestem
cos go chyba brzuszek boli od wczoraj, zaczyna przec tak jakby nie mogl sie zalatwic i burczy mu w brzuszku, a raczej bulgocze jak go karmie to slysze, wyczytalam w necie ze to kolka, ale przy kolce dzieci placza niesamowicie, a maly tylko prze, dlugo sie zastanawialam o co chodzi, w koncu mama powiedziala ze pewnie go brzuszek boli to zrobilam mu bardzo slaby rumianek z glukoza wlasnie chwile temu mu ja podalam i chyba juz jest lepiej, bo przestal przec
rodzice zaraz wroca z kosciola to ja pojde po parafine, bo Nikos ma uczulenie na oliwke, ktoras z Was kiedys pisala ( chyba Krropelka), ze dzieciaczki maja czesto uczulenie od produktow Johnsons Baby, moj maluszek dolacza do tej grupy :/ a jutro rano odwiedzi nas pani pielegniarka i zbada Nikosia i pokaze mi jakies cwiczenia, ktore maja mi pokazac ze maly juz duzo sie nauczyl
Nie pamietam jak sie nazywaja te cwiczenia. AAA chyba Wam zapomnialam wczesniej napisac ze zalatwilam juz resestracje malego w USC i becikowe
wszystko zajelo mi 2,5 godziny, gdzie do kuzynki jezdzilam przez 2 tygodnie, bo nie mial kto sie zajac jej malym jak ona jechala to zalatwic
a jak w piatek bylam u poloznej na zdjeciu szwow i obejrzen iu malego, polozna kazala mi isc do lekarki Nikosia po skierowanie do ortopedy, bo maly ma szpatawa stopke, jak poszlam to sie tak na mnie gapila ze balam sie ze mnie zje, do tego powiedziala ze najpierw musze sie zarejestrowac, pozniej przyjsc z malym na badanie i dopiero dostane skierowanie, a w ksiazeczce zdrowia malego mam zaznaczone ze mam byc u ortopedy za 2 tygodnie od wyjscia ze szpitala, i wez w polsce oplacaj skladki zdrowotne, nie wiem na co to idzie, bo z pewnoscia nie na badania, ktore musze robic :/ a szwy ..... faaaaajnie bylo
polozna sie wkurzala ze tak scisnely te szwy, ze ona teraz paznokciami tego zdjac nie mogla
Bezsenna trzymam kciuki
Milego dnia !!!