reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ja sie zapytam przy najblizszej wizycie <w srode> mojej gin o te liczenie ruchow zobcze co powie:) a to urzadzenie fajne chyba jest: ) no ale nie niezbedne:p

reklama
Gjoasia, Anowi To jest aż tak źle w tej kwestii? :/ Dobrze, że pomyślałam o tym dzisiaj.
A wiecie może jak jest z podłączeniem pod oksytocynę? Długo to trwa? Muszę wtedy leżeć cały czas?

jak rodzilam Piotrka to byla sobota godz 15 - poloozne wkurwione bo myslaly, ze bedzie fajny, luzny dzien. zadnej nie chcialo sie dupy ruszyc. jak moj maz zadzwonil do mojej ustawionej poloznej, ze jestesmy juz w szpitalu to przyjechala, okazalo sie, ze jest tam oddzialowa (nie wiedzialam o tym). dziewczyny jak te polozne zaczely latac, nawet herbatke mi zrobily a moj maz kawe dostal. normalnie szok:wściekła/y:

Gjoasia, Anowi To jest aż tak źle w tej kwestii? :/ Dobrze, że pomyślałam o tym dzisiaj.
A wiecie może jak jest z podłączeniem pod oksytocynę? Długo to trwa? Muszę wtedy leżeć cały czas?
dostalam juz podczas porodu i jak bylo po wszytskim to zobaczylam, ze mam tylko wenflon w reku a kroplowka sie majta (wyrwalam podczas boli, ale spoko), wiec nie wiem ile to moze schodzic jak podaja przed

Też słyszałam, że jutro ma być pogoda w miarę znośna :) Za chwilę niedziela. Dopiero co była niedziela na którą miałam wyznaczony termin porodu, a już zaraz będzie następna.
Dowiedziałam się dziś, że urodziłam się 5 dni przed terminem, mój brat 2 tygodnie przed terminem. Tylko Kubulkowi się tak nie spieszy ;)

reklama
napislam i mi posta zezarlo :wściekła/y:
bezsenna pewnie znow metnie napisalam jak zwykle :tak:. Filipek nosi moje nazwiko. od poczatku nie bylo innej opcji. i ex nie mial tu nic do gadania. a ja pislam o nazwiku ex w papierach w tym sensie, ze Filipek ma wpisanego ex jako ojca. tylko tyle.
a Twoj Kubulek to jest indywidualista po prostu i nie obchodzi go rodzinna tradycja wychodzenia z brzuszka przed czasem. o :tak:

Do góry