reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Anowi z l4 z tego co wiem to jest wlasnie tak jak napisalas:) Lekarz musi miec kopie, tylko ciekawe jak Ci ja da, skoro musi miec u siebie w razie kontroli zusu, moze wypisze jeszcze raz? Napisz koniecznie jak sie sprawa zakonczy
dokladnie z mlodym mam ten problem, USG mamy o 11 a kontrole pomiedzy 12-14, wiec pewnie sobie tam troche posiedze. jak mi nie powiedza nic konkretnego i znowu za miesiac bedzie kontrola to pieprze takie leczenie i zalatwie ta sprawe prywatnie w warszawie juz po porodzie. na sama mysl, ze znowu mam tam jechac to same kur... mi sie cisna na usta. na szczescie jedzie ze mna tata:-)

reklama
juz jestem ja mialam spokojny dzien na wesolo:-)
bezsenna ja rodzilam 10 dni po terminie i paniom tez sie nie spieszylo.a tak ku.....co sie ciebie tak zapytala trzeba bylo zaraz odpalic,ja sie nie patyczkuje,zaraz trzeba chamstwo tepic,glowa do gory.jestes wspaniala kobieta i tego nic nie zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i mniej wywalone co ludzie gadaja,to najlepszy sposob na to zeby sie nie denerwowac,mow sobie ze dobrze zroblas niz sie meczyc i udawac,i musisz walic smialo jak tobie ktos dowala,ludzie maja tupet ty tez go mniej,ja sie nie przejmuje ludzmi ktorych nie znam i jeszcze maja chamstwo

Ostatnia edycja:
kadrowa prosila o wypisanie duplikatu; albo o wyrazna kserokopie. wiesz tak sie zastanawiam czy oni czegos nie kombinuja. oby nie bo juz wystarczajaco duzo klopotow.
pamietam jaka bylas zla po poprzedniej wizycie, moze ta wizyta cos wyjasni, i jakies leczenie podejma

anowi ja dostalam teraz zwolnienie na 2 tygodnie,logiczne tak ze w 27 tyg ciazy nie wroce do pracy ale oni tak maja.a o zusie nie wspomne

wiecie co przed chwila ogladalam wiadomosci,z okna 4 pietra wypadlo 1,5 roczne dziecko,weszlo na parapet a matka spala pijana,ja bym taka tez wyrzucila naprawde,i do tego jest sama z trojka dzieci,a potem przypisuja wszytskim samotnym matkom ze sie nie opiekuja i pija,jak mnie to denerwuje szok!!! picie jest dla ludzi a nie kazdy moze wypic proste

Ostatnia edycja:
hmm ciekawe jak tam bezsenna nic juz nie pisze pewnie polozyla sie i odpoczywa.
jak dobrze ze mam wakacje . ale musze do szkoly tez podjechac w ktorys dzien zapytac sie jak z tym indywidualnym bo innej opcji nie ma:(( od wrzesnia sie szkola zaczyna aja mam termin na 16...wiec conajmniej trzy miesiace bym sobie chciala wziac indywidualne nauczanie.

ja ostatnie mialam wystawione l4 od 26.06 do 24.07 i to zgubili. ciekawe czy kase dostane czy wszystko w papierach bedzie oki. jak dla mnie to troche dziwne bo dzwonili w pitatek 16.07 ze zgubili to l4, dopiero sie skapneli czy tyle szukali. a jeszcze moja gin jest na urlopie i niewiem jak to zalatwia

anowi oni sie zawsze jaza jak jest za pozno,oby sie znalazlo bo zwolnienia musisz miec ciaglosc.
samasamotna daj bezsenne jeszcze troche czasu wejdzie na pewno,a za ciebie trzymam kciuki za szkole i jak masz taka mozliwosc to sie ucz ile mozesz

mnie spotkalo cos dziwnego. siedzialam teraz i pisalam z Wami i nagle takie wqr... mnie wzielo, normalnie jakbym czula, ze cos wisi w powietrzu. Z tego wszystkiego posprzatalam lazienke, wytarlam kurze i nic mi lepiej nie jest. Kurde dziwnie sie czuje, a jak pomysle o ex to mam ochote napluc mu w twarz. Pisze to do Was bo nie mialam tak nigdy. To takie uczucie jakbyscie jechaly samochodem i wiedzialy, ze zaraz bedziecie mialy wypadek i nagle BUM. Tylko problem mam w tym, ze nie wiem co sie stanie a strasznie jestem zdenerwowana:-(

Samasamotna Jestem...Tylko jakoś jeszcze w porannym humorze... Trochę sobie poleżałam, trochę popłakałam...
Gjoasia Też mnie zdziwiło, czemu spytała o powód. To już lekka przesada... Przecież powodów mogą być tysiące, również tych intymnych... Wtedy też bym musiała ze szczegółami jej tłumaczyć?
Katerinka Humor mi poprawiłaś ;) Wiesz, w ciąży bardzo przycichłam, zamknęłam się w sobie O ile kiedyś coś bym odpowiedziała, to teraz zwyczajnie nie mam odwagi. Wiele zmian się dokonało w mojej psychice i niestety niezbyt korzystnych...

reklama
Do góry