abundzu
Fanka BB :)
Co do synka, to mam pamiętniki, bloga, wszystko spisane. I kiedyś dam do przeczytania...
A z innej beczki to mam pytanie.Może głupie, ale ja tego naprawdę nie wiem. Czy czop śluzowy zostaje na bieliźnie, czy wylatuje w trakcie załatwiania potrzeby?
Ja też mam niby bloga z okresu przed zajściem w ciąże, ciązy.. no właściwie aż do teraz ale zaoszczędze tego mojemu dziecku ,bo okres przed i ciązowy to głównie narkomańskie paranoje chorej główki, bo ja głównie mam potrzebe pisać takich rzeczy jak mi źle ;-) ale za to co roku na urodziny piszę do niego list... i na osiemnaste urodziny albo jak ja zostanę babcią, albo jak będę odchodzic z tego świata (jeszcze się nie zdecydowałam ) to mu je wręczę.. i myślę ,że to będzie taka pamiątka do której zawsze bedzie mógł wrócić
A z tym czopem śluzowym to chyba zależy w którym momencie odejdzie i nie ma reguły ;-)
anowi w sesji letniej jestem już po egzaminach. Natomiast we wrześniu mnie czekają dwa, jeden z tej sesji i jeden z zimowej ;-)... ale mam dużo czasu do nauki a Adas poszedł dzisiaj jednak do żłobka... nie wiem czy dobrze zrobiłam ale z drugiej strony on juz nie miał temperatury, nie kaszle (prawie), nie smarka.. a ja to chodze smarkam pluje i zarazam także jestem materiałem wysoce zakaźnym.
bezsenna dzisiaj idę się dowiedzieć do dziekanatu jak z tymi stypendiami dla nas bo obie jestesmy na panstwowej uczelni wiec pewnie ogolne reguły sa takie same ...a przy okazji wsątpie do tego okropnego doktorka co mnie oblał i mu pomarudze zeby obejrzał ze mna egzamin i mu wytłumaczyl co zrobiłam źle bo pewnie schemat niektórych pytań sie powtórzy na egzaminie we wrześniu ;-)