jakis kiepski humor mnie dopada... bylam dzisiaj z przyjaciolmi na kolacji i trafilismy do knajpki do ktorej jezdzilam z ex. Niestety byly tez tam poprawiny i widzialam pare w ciazy, stali na schodach, facet caly czas glaskal brzuszek swojej pani:-(. myslalam, ze juz jestem na lepszym etapie. wystarczy jeden taki widok i dupa zbita
reklama
martusia0904
Zaangażowana w BB
nieprzejmuj sie z czasem przestanisz o tym myslec ... a jak juz bedziesz miala malenstwo kolo siebie to na nic juz nie bedziesz zwracac uwagi
anowi82
Fanka BB :)
gjoasia faktycznie dola mozna zlapac. gdy bylam w szpitalu do innych przychodzili mezowie (partnerzy) a do mnie nie. ale przynajmniej mialam trening psychologiczny jak na polozniczym bede.
Samasamotna Ja skasowałam exa z gg jak tylko od niego odeszłam. Włączyłam też opcję, żeby nie widzieć wiadomości od nieznajomych i mam spokój. Na gronie i naszej klasie też go nie mam, a galerię zablokowałam, żeby nie widział usg Kubulka i moich zdjęć z ciąży. Widzialam co prawda, że i tak wchodzi na mój profil, ale ja na jego nie, bo nic mnie w tym jego profilu nie interesuje.
samasamotna
anowi chyba zostane przy swoim perfecta mama bo jest naprawde super musze jutro sobie kupic a ty uzywasz cos jeszcz??
gjoasia wiem ze to jest trudne..mialam podobna sytuacje wczoraj ( poprostu taki juz nas los ze musimy znosic takie widoki(
gjoasia wiem ze to jest trudne..mialam podobna sytuacje wczoraj ( poprostu taki juz nas los ze musimy znosic takie widoki(
anowi82
tak chyba najlepiej sie odciac. przeciez jakby chcial to odezwal by sie.
bezssenna obkuta na egz? czytalam posty bylo cos wspomniane o sredniowieczu baroku
bezssenna obkuta na egz? czytalam posty bylo cos wspomniane o sredniowieczu baroku
martusia0904
Zaangażowana w BB
samasamotna
bezsenna ja tez skasowalam go z nk . i zablokowalam galerie . a z gg jakos nie chce..neiwiem czemu .;/ jestem glupia wiem;d
anowi82
zostaje przy fissanie. smaruje sie oliwka. ale na poczatku kupilam jonsona ale mnie uczulila. kupilam o polowe tansza milus z biedronki i jest ok. czytalam ze zakupow dla malutkiej jeszcze nie zrobilas. ja ogladalam na necie sklep hurtownie w kraczkowej. musze tam zagladnac. ale chyba zglupieje taki wybor
reklama
anowi82
zagladaj na forum Marta. dobranoc
Podziel się: