reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
martusia0904 a nie masz takiej opcji, ze podajesz go jako ojca a jednoczesnie Ty masz wylacznosc do decydowania o losie dziecka? szkola, wyjazdy itp.? bo ja tak wlasnie mam. moze w niemczech tez sie tak da zrobic. jako tak moj ex nie ma sadownie ograniczonych zadnych praw. ja tylko zglosilam to do urzedu do spraw rodziny.

anowi tak humorek lepszy dzieki:)) mi sie wlasnie skonczyl krem na rozstepy wiec porzadnie sie nasmarowalam oliwka i chyba zrobie to jeszze raz przed spaniem heh:d moj ex na gg siedzi...;/;/// ehh=/ ta pogoda mnie dobija nie mam na nic siły..;/

samasamotna skasuj dziada z listy kontaktow :tak:. jaka ja madra... a sama jakos nie umialam tego zrobic i sie katowalam widokiem jego dostepnosci i opisami :zawstydzona/y:. wiec choc Ty badz madrzejsza ode mnie i sie nie drecz takimi widoczkami.

niewiem czy tu sie tak da ale napewno nie wchodzi w role mozliwosc dogadania sie z nim bo on bedzie chcial miec kontrole nad wszystkim wiecie boje sie tego z ejak go wpisze to chwile sie mala pointeresuje a pozniej zniknie on odpoczatku twierdzi z erzadnych alimentow placic nie bedzie

reklama
niewiem czy tu sie tak da ale napewno nie wchodzi w role mozliwosc dogadania sie z nim bo on bedzie chcial miec kontrole nad wszystkim wiecie boje sie tego z ejak go wpisze to chwile sie mala pointeresuje a pozniej zniknie on odpoczatku twierdzi z erzadnych alimentow placic nie bedzie
bedziesz miec pomoc finansowa od panstwa?

Do góry