reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

jakis kiepski humor mnie dopada... bylam dzisiaj z przyjaciolmi na kolacji i trafilismy do knajpki do ktorej jezdzilam z ex. Niestety byly tez tam poprawiny i widzialam pare w ciazy, stali na schodach, facet caly czas glaskal brzuszek swojej pani:-(. myslalam, ze juz jestem na lepszym etapie. wystarczy jeden taki widok i dupa zbita:wściekła/y:

reklama
gjoasia faktycznie dola mozna zlapac. gdy bylam w szpitalu do innych przychodzili mezowie (partnerzy) a do mnie nie. ale przynajmniej mialam trening psychologiczny jak na polozniczym bede.

Samasamotna Ja skasowałam exa z gg jak tylko od niego odeszłam. Włączyłam też opcję, żeby nie widzieć wiadomości od nieznajomych i mam spokój. Na gronie i naszej klasie też go nie mam, a galerię zablokowałam, żeby nie widział usg Kubulka i moich zdjęć z ciąży. Widzialam co prawda, że i tak wchodzi na mój profil, ale ja na jego nie, bo nic mnie w tym jego profilu nie interesuje.

anowi chyba zostane przy swoim perfecta mama bo jest naprawde super musze jutro sobie kupic a ty uzywasz cos jeszcz??
gjoasia wiem ze to jest trudne..mialam podobna sytuacje wczoraj :(( poprostu taki juz nas los ze musimy znosic takie widoki:((

zostaje przy fissanie. smaruje sie oliwka. ale na poczatku kupilam jonsona ale mnie uczulila. kupilam o polowe tansza milus z biedronki i jest ok. czytalam ze zakupow dla malutkiej jeszcze nie zrobilas. ja ogladalam na necie sklep hurtownie w kraczkowej. musze tam zagladnac. ale chyba zglupieje taki wybor

reklama
Do góry