reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

asuzana rodzinna skandalistko :-D. tez zycze udanej imprezy. no i poprosze raz jeszcze o fotke Paulisi w owej sukieneczce :tak:

Będzie fotka napewno :-) normalnie wszyscy paparazzi w pełnej gotowości :-D

Dobrze zmykam już bo jutro zamiast fotek pieknej sukienusi będzie wielka czarna dziura od mojego ziewania :-D Dobranoc Wam i słodkich snów :-D

reklama
asuzana przylaczam sie do zyczen dobrej zabawy i lez tylko szzcescia;] buziaki;*
krropelka mojej mamie po 4 dzieci poszedl tylko 1 czy dwa rozstepy wiec moze i mi sie upiecze mam nadzieje bonarazie to prawienie mam nie liczac tego tyłka wrrr :D ale to juz dlugo mialam ;[

samasamotna mnie sie wydaje, ze moja mama ma roztsepy, ale jakos nie moge sobie tego dokladnie przypomniec (tez urodzila nas 4) a z kolei moja siostra po urodzeniu 3 ma rozstepy, ale teraz po czasie i pod opalenizna sa raczej malo widoczne
chyba faktycznie czas spac. bo codziennie sobie obiecuje polozyc sie wczesniej a jakos nie moge :tak:. to forum wciaga...

wciaga wciaga i to jak :p ale jeszcze bardziej pomaga:)
ja jak narazie sama w domu jestem rodzice na weselu wiec pewnie poczekam sobie na nich bo sama w domu nienawidze zasypiać . wiec jeszcze pare godzin posiedze na kompie pewnie:D

Samasamotna Ja zaczęłam 38 :D 10 tygodni nas dzieli :) Jak dojdziesz do 30 tygodnia, to potem już zobaczysz jak szybko minie :)
Spojrzałam na mój suwaczek i aż mnie zniesmaczył. Sexu to ja nie uprawiałam od pół roku i się nie zanosi szybko na to, żebym znowu zaczęła to robić z kimkolwiek.
Się pochwalę, że mam już wszystko potrzebne do szpitala :) Jeszcze tylko muszę poprać ubranka i gotowe :) Spędziłam fajną sobotę z mamą na zakupach, a potem na pizzy. Jem jak głupia, ale co tam, w końcu sobie odbijam za te miesiące mdłości :)
A tym czasem miłej nocki Wam życzę :*
Asuzana Czekam na zdjęcia :)

no to super gratulacje bezsenna mam nadzieje ze faktycznie po 30 juz z górki bedzie.;] widze ze wszyscy spac idą ehh z kim bede gadac ? no coz papa dobranocwam;)

Samasamotna Pamiętam moje pierwsze usg. Takie potwierdzające ciążę. Kubulek miał wtedy 16 mm. Nie mogłam uwierzyć, że z tego potem wykształci się człowiek. Nadal uważam, że jest to cud i natura bardzo sprytnie to wymyśliła :)
Chętnie bym popisała, ale siedzę nad barokiem ;) Do 2 jeszcze posiedzę, później spać i o 8 pobudka i znowu nauka. Ta końcówka ciąży bardzo mnie mobilizuje :)
Ja przez całą ciążę czytam m.in tą stronę http://www.ebrzuszek.pl/ciaza/index.php?option=com_content&task=view&id=442&Itemid=116

reklama
bezsenna mi ten link do filmiku wyslala przyjaciolka , to byly pierwsze dni gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ,bylam zalamana . po ogladnieciu tego poglaskalam brzuszek i stwierdzilam ze nie usune tego dziecka tak jak chcial moj ex tylko ze urodze je. :) i poplakalam sie wtedy pamietam ..
ja jutro bede chyba spała do poludnia;DD
moje pierwsze usg nie byloprzyjemne cala droge do domu plakalam bo dopiero doszlo do mnie ze jestem w ciazy majac jeszcze wtedy 16 lat . wtedy bym napewno nie powiedziala ze bede taka szczesliwa :))a tu prosze

Do góry