reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

krropelka ja cie podziwiam naprawdE:)

teraz to bede sie chyba smarowac 20 razy dziennie ;DD na brzuchu nie mam narazie ani jednego a te na tyłku to troche mialam juz wczesniej ale nei wiedzialam ze az tak . w ciazy zrobilo mi sie narazie 2 rozstepy na piersi ;p

reklama
KRROPELKA co tu duzo mówić ... czas pokaże co będzie dalej :-) mnie jutro czeka ważny dzień a wlaściwie moją Paulisię :-) już nie mogę się doczekać kiedy ubiorę ją w jej sliczną sukienusię :-D dzisiaj śmiałam się z moją mamą że jutro dzięki mnie bedzie kolejna rodzinna impreza w większym gronie. Jakoś od wielu lat nikt się nie żeni ani dzieci się nie rodzą. Tylko ja - etetowa rodzinna skandalistka przynajmniej co jakiś czas zbieram rodzinkę z jakiś okazji. Jutro chrzciny Paulisi a za rok starsza córcia idzie do komunii. I co oni by beze mnie zrobili :-D
samasamotna ja tez jestem po ciazy jak zebra. W ostatnich dwóch miesiącach tak mi brzuch wywaliło nagle że mało nie pękłam i nie dało się uniknać rozstępów. Takie sa uroki i czasem nic się nie da poradzić :-)

asuzana mnie tez rozstepy nie wychodzi i nie wychodzily a nagle BUCH i prulam sie w oczach. zbladly Ci juz troche? bo moje prawie wcale :wściekła/y:
a Was dziewczyny nie chce zalamywac, ale jak rozstepy maja wyjsc to wyjda tak czy siak :-(. ja smarowalam jak najeta 2 razy dziennie a potem i 3 razy. a brzuch jak zaczal sie pruc to sie prul.

gjoasia dziekuję bardzo :-) imprezki nikt mi nie zepsuje z całą pewnoscią .. to dla mnie wielka radosć :-) a po drugie moje hormony wróciły na swoje miejsce więc sama też się nie rozkleję ;-)
KRROPELKA niektóre mi zbladły ale nie wszystkie. Są dosc spore i wątpię żeby w przyszłości nie było ich widać. Ale trudno ... w bikini przecież biegać nie muszę ;-)

Ostatnia edycja:
gjoasia dziekuję bardzo :-) imprezki nikt mi nie zepsuje z całą pewnoscią .. to dla mnie wielka radosć :-) a po drugie moje hormony wróciły na swoje miejsce więc sama też się nie rozkleję ;-)
oj kochana trzymam kciuki to w koncu Twoj skarb bedzie chrzczony, wiec ja i tak bede trzymac kciuki, zeby Ci lezki nie polecialy;-)

asuzana mnie tez rozstepy nie wychodzi i nie wychodzily a nagle BUCH i prulam sie w oczach. zbladly Ci juz troche? bo moje prawie wcale :wściekła/y:
a Was dziewczyny nie chce zalamywac, ale jak rozstepy maja wyjsc to wyjda tak czy siak :-(. ja smarowalam jak najeta 2 razy dziennie a potem i 3 razy. a brzuch jak zaczal sie pruc to sie prul.
masz racje, mi piersi w ciazy z Piotrkiem polecialy juz w I trymestrze i nic na to nie moglam poradzic i teraz tez tak bylo, ze tylko piersi ucierpialy. a z Piotrem sie smarowalam jak najeta tak na marginesie a teraz jakos jak mi sie przypomni

reklama
Do góry