reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

krropelka ja cie podziwiam naprawdE:)

teraz to bede sie chyba smarowac 20 razy dziennie ;DD na brzuchu nie mam narazie ani jednego a te na tyłku to troche mialam juz wczesniej ale nei wiedzialam ze az tak . w ciazy zrobilo mi sie narazie 2 rozstepy na piersi ;p

reklama
KRROPELKA co tu duzo mówić ... czas pokaże co będzie dalej :-) mnie jutro czeka ważny dzień a wlaściwie moją Paulisię :-) już nie mogę się doczekać kiedy ubiorę ją w jej sliczną sukienusię :-D dzisiaj śmiałam się z moją mamą że jutro dzięki mnie bedzie kolejna rodzinna impreza w większym gronie. Jakoś od wielu lat nikt się nie żeni ani dzieci się nie rodzą. Tylko ja - etetowa rodzinna skandalistka przynajmniej co jakiś czas zbieram rodzinkę z jakiś okazji. Jutro chrzciny Paulisi a za rok starsza córcia idzie do komunii. I co oni by beze mnie zrobili :-D
samasamotna ja tez jestem po ciazy jak zebra. W ostatnich dwóch miesiącach tak mi brzuch wywaliło nagle że mało nie pękłam i nie dało się uniknać rozstępów. Takie sa uroki i czasem nic się nie da poradzić :-)

asuzana mnie tez rozstepy nie wychodzi i nie wychodzily a nagle BUCH i prulam sie w oczach. zbladly Ci juz troche? bo moje prawie wcale :wściekła/y:
a Was dziewczyny nie chce zalamywac, ale jak rozstepy maja wyjsc to wyjda tak czy siak :-(. ja smarowalam jak najeta 2 razy dziennie a potem i 3 razy. a brzuch jak zaczal sie pruc to sie prul.

gjoasia dziekuję bardzo :-) imprezki nikt mi nie zepsuje z całą pewnoscią .. to dla mnie wielka radosć :-) a po drugie moje hormony wróciły na swoje miejsce więc sama też się nie rozkleję ;-)
KRROPELKA niektóre mi zbladły ale nie wszystkie. Są dosc spore i wątpię żeby w przyszłości nie było ich widać. Ale trudno ... w bikini przecież biegać nie muszę ;-)

Ostatnia edycja:
gjoasia dziekuję bardzo :-) imprezki nikt mi nie zepsuje z całą pewnoscią .. to dla mnie wielka radosć :-) a po drugie moje hormony wróciły na swoje miejsce więc sama też się nie rozkleję ;-)
oj kochana trzymam kciuki to w koncu Twoj skarb bedzie chrzczony, wiec ja i tak bede trzymac kciuki, zeby Ci lezki nie polecialy;-)

asuzana mnie tez rozstepy nie wychodzi i nie wychodzily a nagle BUCH i prulam sie w oczach. zbladly Ci juz troche? bo moje prawie wcale :wściekła/y:
a Was dziewczyny nie chce zalamywac, ale jak rozstepy maja wyjsc to wyjda tak czy siak :-(. ja smarowalam jak najeta 2 razy dziennie a potem i 3 razy. a brzuch jak zaczal sie pruc to sie prul.
masz racje, mi piersi w ciazy z Piotrkiem polecialy juz w I trymestrze i nic na to nie moglam poradzic i teraz tez tak bylo, ze tylko piersi ucierpialy. a z Piotrem sie smarowalam jak najeta tak na marginesie a teraz jakos jak mi sie przypomni

reklama
Do góry