reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Neonka ja od 2004 roku mieszkalam w rzeszowie. a ciaza i to ze nie jestem z ex sprawilo ze wrocilam do miescinki. u rodzicow bedziesz miala przynajmniej spokoj a teraz tego ci tylko trzeba. moim celem i marzeniem jest powrot do rzeszowa. juz sie oswoilam ze jestem znow w ustrzykach. tez kiedys wrocisz do tej miejscowosci w ktorej chcesz mieszkac. nie zastanawiaj sie tylko wracaj. zobaczysz ze jak bardzo bedziesz chciala to znajdziesz sposob by wrocic tam gdzie chcesz
nie usuwaj bo bedziesz zalowac. pomysl co zrobisz co bedziesz myslala gdy twoje dziecko bedzie mialo miec wlasnie roczek trzy. bedzie szlo do szkoly. bedzie mialo osiemnastke.a ty w miedzyczasie znajdziesz super prace i dobrego faceta. SUMIENIE CIE ZABIJE. ja nie mam niczego. wrocilam do zadupia. ex mnie zostawil. u rodzicow na 30mkw bedzie mieszkac 6 osob. ja nawet lozeczka niemam gdzie wstawic. ALE DZIECKA NIE USUNE. I NIE ODDAM.

reklama
NIGDY NIE ZROZUMIE KOBIET KTORE CHCA ALBO USUNELY DZIECKO. mnie by to zabilo. to jest moje zdanie. teraz mi nikt nie powie a ty to niewiadomo co bys zrobila na jej miejscu. wiem nie zabilabym wlasnego dziecka. ono sie na swiat nie prosilo; ciaza i ta sytuacja mnie rozwalila psychicznie. powiem szczerze moi rodzice kasy nie maja ja tez nie ex mnie olal. moze moje dziecko nie bedzie chodzic w firmowych ciuchac ale w ciuchach ze szmateksu ale CHODZIC BEDZIE PO SWIECIE

Neonka polecam ksiazke MIŁOŚĆ NAD ROZLEWISKIEM zreszta wszystkim Wam polecam cala serie - Milosc / Dom / Powroty - rewelacja

NIGDY NIE ZROZUMIE KOBIET KTORE CHCA ALBO USUNELY DZIECKO. mnie by to zabilo. to jest moje zdanie. teraz mi nikt nie powie a ty to niewiadomo co bys zrobila na jej miejscu. wiem nie zabilabym wlasnego dziecka. ono sie na swiat nie prosilo; ciaza i ta sytuacja mnie rozwalila psychicznie. powiem szczerze moi rodzice kasy nie maja ja tez nie ex mnie olal. moze moje dziecko nie bedzie chodzic w firmowych ciuchac ale w ciuchach ze szmateksu ale CHODZIC BEDZIE PO SWIECIE
popieram w stu procentach, a kazdy usmiech z jego strony wynagrodzi Ci wszystkie bole i meki psychiczne przez jakie przechodzisz:-)

anowi bardzo dobzre to obralas w slowa,nie ma nic lepszego niz zobaczyc swoje malenstwo.
neonka zobacz ludzie maja swoje problemy ale kazdy widzi jakies wyjscie uwierz w siebie dziewczyno.
moze lepiej wrocic do rodzicow bo ten CZUB BEDZIE CI RYL GŁÓWKE A ty bedziesz tak miec glupie mysli. samotnych matek nie zliczysz ale kazda jakos sie cieszy na swoj sposob.
pomysl jeszcze o jednym bo ja sobie to tak zawsze tlumacze.usune a potem jak bede chciala to nie bede mogla zajsc w ciazy bo mnie bog ukarze i bym sobie tego nie darowala naprawde.kocham swoje malenstwo i nie przestane i nic nie moze byc wazniejsze.
nikt nie ma tutaj prawa karcic cie za to po to jest forum ale moze warto przemyslec

anowi polecam ci ta doktorke u ktorej ja bylam na prawde fajna babka caly czas mowila tlumaczyla rozmawiala ;]
wrrrr co za wieczor;/ wszytkie fajne sukienki za male wkoncu mam jedna ale tez cos ledwo ledwo trzeba male poprawki zrobic ..;((( taka chodzilam wkurzona ze szok..i neiwiem czy pojde na wesele z tego wszytskiego ;/ do tego sie martwie bo przez ponad 2 tygodnie nie przytylam nic..;((( jak myslicie czy to bardzo zle??:( w 28 praiwie tygodniu powinnam tyc z tygodnia na tydzien..a tu nawet schudlam pol kg.;(( ide za 2 tyg do lekarza niecale to zobacymy..a dzidzia ostatnio i tak byla malutka bo neiwiele ponad800 g..:(:( ehh...

neonka zanim to zrobisz to zobacz jeszcze na jedna sprawe. Ok, wezmiesz tabletki poronne, dostaniesz okresu a za tydzien co? znowu pojdziecie razem do lozka? mysle, ze facet, ktory wychodzi z taka propozycja nie ma do kobiety szacunku i jej nie kocha bo kaze jej pozbyc sie wlasnego dziecka.
Jeszcze tylko jedna prosba jesli podejmiesz decyzje o aborcji - pls idz do psychologa, niech oceni czy dasz rade dzwigac taki ciezar. Troszke szkoda by bylo, jakbys miala zaplacic za to cene np. w postani depresji czy innej choroby ktora bedziesz potem borykac sie sama...

oj ja bylam tez ostatnio na weselu i tez byl koszmar ale w koncu kupilam tak princeske na gumkach i bylo git.
wiesz co zta waga to tak niby nie jest lekarz i tlumaczyl,niby dzidzia wtedy sciaga od ciebie to co musi,moja mala w 30 tygodniu wazyla 1,5 kg a jak sie urodzila miala 3100 wiec wiesz nie martw sie na zapas.

Neonka ja tez Cie prosze zastanow sie jeszcze raz. uwierz mi ja tez myslalam ze jak wroce do rodzicow to bedzie koniec swiata. ale zobacz swiat dalej jest. ja mam 27 lat i wrocilam do rodzicow to zadna hanba poprostu zycie. u mnie w miescie tez gadaja ale niech sobie gadaja.

reklama
a ludzie i tak beda gadac co bys nie zrobila,i pomysl neonka usuniesz i dalej z nim bedziesz,a jak kolejny raz sie zdaży? warte wszytko przemyslenia
ja uciekam bo padam a ten deszcz dalej leje ,dobranoc

Do góry