anowi82
Fanka BB :)
Neonka ja od 2004 roku mieszkalam w rzeszowie. a ciaza i to ze nie jestem z ex sprawilo ze wrocilam do miescinki. u rodzicow bedziesz miala przynajmniej spokoj a teraz tego ci tylko trzeba. moim celem i marzeniem jest powrot do rzeszowa. juz sie oswoilam ze jestem znow w ustrzykach. tez kiedys wrocisz do tej miejscowosci w ktorej chcesz mieszkac. nie zastanawiaj sie tylko wracaj. zobaczysz ze jak bardzo bedziesz chciala to znajdziesz sposob by wrocic tam gdzie chcesz
nie usuwaj bo bedziesz zalowac. pomysl co zrobisz co bedziesz myslala gdy twoje dziecko bedzie mialo miec wlasnie roczek trzy. bedzie szlo do szkoly. bedzie mialo osiemnastke.a ty w miedzyczasie znajdziesz super prace i dobrego faceta. SUMIENIE CIE ZABIJE. ja nie mam niczego. wrocilam do zadupia. ex mnie zostawil. u rodzicow na 30mkw bedzie mieszkac 6 osob. ja nawet lozeczka niemam gdzie wstawic. ALE DZIECKA NIE USUNE. I NIE ODDAM.
nie usuwaj bo bedziesz zalowac. pomysl co zrobisz co bedziesz myslala gdy twoje dziecko bedzie mialo miec wlasnie roczek trzy. bedzie szlo do szkoly. bedzie mialo osiemnastke.a ty w miedzyczasie znajdziesz super prace i dobrego faceta. SUMIENIE CIE ZABIJE. ja nie mam niczego. wrocilam do zadupia. ex mnie zostawil. u rodzicow na 30mkw bedzie mieszkac 6 osob. ja nawet lozeczka niemam gdzie wstawic. ALE DZIECKA NIE USUNE. I NIE ODDAM.