wiesz nie chce Cie oceniac bo uwazam, ze kazda z nas ma prawo wyboru i jestem za legalizacja aborcji. Jak mi sie zaczal walic zwiazek w 16 tyg to mialam pomysl nawet poleciec do Holandii albo GB bo tam aborcja jest robiona nawet do 26tyg. Powiedzialam o tym szczerze mojej mamie i wiesz co mi powiedziala? Asia jak chcesz to zrob to, ale masz juz jedno dziecko i wiesz jak to jest. Ja gdybym zrobila cos takiego to to dziecko sniloby mi sie do konca zycia...
Nie wyobrazam sobie teraz siebie gdybym to zrobila. Tyle kobiet jest w ciazy, mijasz je na ulicy, w sklepie, w reklamie... Jak czuje jak mniemlody kopie to spojrzec na siebie nie moge w lustrze bo mi glupio.
Rade mam taka. Jesli jestes w stanie w przyszlosci nie myslec o tym, ze dziecko by mialo roczek, 2,3,4,5 lat, jesli jestes w stanie minac wozek z dzidzia i nie ciagnie cie zeby do niego zajzec, to jasne zrob to. Twoj chlopak bedzie dumny a zaloze sie, ze nie zostanie z toba dlugo. Wiesz patrzac z ich strony. Gdyby moja kobieta byla w stanie usunac dziecko bo ja tego bym chciala no to sory...
Chyba zaczelam cie oceniac, wiec koncze swoja wypowiedz
powodzenia w dokonaniu slusznego dla ciebie wyboru