Samasamotna- dziekuje, z tego co wyczytalam to faktycznie wiekszosc chlopcow sie rodzi
ale nie wazna plec, wazne zeby zdrowe bylo :-) a imie hmm jest tak wiele imion, ze sama mialam klopoty ze znalezieniem odpowiedniego
imie dla dziewczynki mi sie podoba Nikola lub Wiktoria, ale kazdy ma inne zdanie na ten temat
Krropelka- nawet nie wiesz jak mi przykro, ze Ty tez masz problem z facetem
masz racje z tym, ze im wiecej mowi tym wiecej nadzieji pozostawia, a najgorsze jest to, ze to My zostajemy z tymi myslami, a moze jednak wroci? moze bedzie chcial sprobowac jeszcze raz? moze jak zobaczy dziecko to zmieni myslenie na temat zalozenia rodziny? Ja mam wiecej szczescia niz rozumu, bo gdyby nie moja mama, moj ojczym i bracia, podejrzewam ze bylabym dalej na zawolanie K, ale oni mi przetlumaczyli wszystko, pomagaja mi i razem ze mna wyczekuja tej pieknej chwili, dlatego moze teraz juz sie nie przejmuje ze jestem bez faceta
Nigdy nie bede sama, bede z Nikosiem! :-) tylko jeszcze gdyby chcial juz wyjsc to bym sie ucieszyla, ale wiem ze kazdy dzien spedzony w brzuszku jest wazny wiec jeszcze nie myje okien, ale zaczne po 40 tygodniu
A mozna wiedziec ile Wasi "faceci" maja lat ? ja mam 23 lata a K jest mlodszy rocznikowo o rok, miesiacami prawie 2 lata, umyslowo 10
Pozdrawiam serdecznie i oczekuje usmiechu na twarzach :*