agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kabaretka,ogromne gratulacje!!! :-)
A jak tam Milkada? ;-)
A jak tam Milkada? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
milkada przyjdzie i na Ciebie czas :-) ciążę z tego co wiem można przenosić tylko ok 14 dni bo potem już muszą wywołać więc jak się Kubuś dalej nie będzie spieszył to lekarz prowadzący i tak skieruje Cię do szpitala ... ze mną tak było w każdym razie. A potem mam nadzieję że znajdziecie chociaż chwilkę czasem żeby tu zaglądnąć ... bo koniec laby moje drogie :-)No kurcze co chwilkę usiądę żeby poczytać forum i chcę coś popisac to moja córeńka zaraz zgłasza sprzeciw. Pilnuje mnie żebym sobie wzroku nie psuła za bardzo przed komputerkiem ;-) szkoda tylko że nie martwi się stanem mojego kregosłupa zmykam i miłego dnia Wam życzę :-)No a u mnie nadal cisza :-wściekła/y:.Ja już chce urodzić !!!
Byłam nawet dzisiaj w szkole na zajęciach,dziewczyny jak mnie zobaczyły to aż śmiać się zaczęły że ja jeszcze w dwupaku,i się nie bałam do szkoły przyjść!!! Chciałam los troszkę pokusić,żeby był dla mnie bardziej łaskawszy :-):-):-).