asuzana
Fanka BB :)
agazoja te nasze dzieciaczki mogą sobie dzisiaj raczki podac. Moja Paulisia ma taki okropny katar że na 13.00 idziemy do lekarza bo calą noc musiałam trzymac ją w pionie żeby mogła oddychac. Najgorsze jest to że ja ją zaraziłam. Wczoraj dosłownie w 4 godziny od momentu kiedy poczułam ból gardła rozwineła się tak silna angina że nie mogę mówić. No i katar staraszny więc nie dziwota ze malutka też go ma. Kurcze tak się zawsze staram uważać, nie jem i nie piję nic zimnego, pilnuję się strasznie a i tak nie da się tego ominać. Paulisia taka starasznie marudna i płacze ... ciężko bardzo bo ja też nie w formie. A mojej starszej córci się narazie udało nie zarazić więc ma izolatkę w swoim pokoju )))
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie i najwczesniej jak się da chwalcie swoimi kruszynkami No i witam na forum nowe mamusie Bedzie tu Wam z nami bardzo dobrze zobaczycie Pozdrowionka
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie i najwczesniej jak się da chwalcie swoimi kruszynkami No i witam na forum nowe mamusie Bedzie tu Wam z nami bardzo dobrze zobaczycie Pozdrowionka