tyle że nie jest powiedziane czy Cię z tego szpitala nie wygonią do domu i każą czekaćGłówka już wyczuwalna przy badaniu i szyjka miękka, i skrócona już grubo ponad tydzień, ale nic się nie działo. Najchętniej wcale bym nie jechała, ale nie chciał mi L4 dać i kazał jechać do szpitala :-(
reklama
Ehh.. no muszę sobie dać radę, nie mam innego wyjścia, co wcale nie zmienia faktu, że się boję... najbardziej chyba tego, że będę tam sama...
Córcia Twa cudna, zapewne to maleństwo wynagradza wszystkie bóle i męczarnie
Córcia Twa cudna, zapewne to maleństwo wynagradza wszystkie bóle i męczarnie
tyle że nie jest powiedziane czy Cię z tego szpitala nie wygonią do domu i każą czekać
byłoby radośnie, ale już w sylwestra miałam jechać, także wątpię, czy mnie wygonią spowrotem
powodzenia na sprawie.
Wiesz ja akurat rodziłam z M,ale moje koleżanki rodziły same i twierdzą,że to lepsze bo faceci to panikarze i zamiast wspierać wkurzają tylko...wierze im bo te dziewczyny mają po trójkę dzieci i znają się na porodach. Musisz dać radę,moim zdaniem na pewno bardziej skupisz się na wykonywaniu poleceń lekarzy i położnych;-)
AdiLeo ja też mam tak ostatnio tylko u mnie się to odbija na moim zdrowiu...jakoś tak mam albo za niskie ciśnienie,albo za wysokie,albo mam 52 uderzenia serca na minute albo z kolei 98.
Mam dobrą wiadomość. Byłam dzisiaj prywatnie u alergologa i okazało się,że to nie AZS tylko silne alergie...na marchewkę, ziemniaki, jajko, soje, seler, mandarynki, banany i gruszki,no i super alergię na wilgoć...miała robione jakieś testy...w sumie 22 nakłucia każde za 5 złotych + 100 za wizytę za która zapłacił Mikołaj. Dobrze,że już wiadomo co jej dokładnie jest i jak mam ją leczyć. I okazało się,że te wszystkie kosmetyki- cała seria Oilatum i Exomega mam używać na zmianę np. 3 dni to i 3 dni to
Mam dobrą wiadomość. Byłam dzisiaj prywatnie u alergologa i okazało się,że to nie AZS tylko silne alergie...na marchewkę, ziemniaki, jajko, soje, seler, mandarynki, banany i gruszki,no i super alergię na wilgoć...miała robione jakieś testy...w sumie 22 nakłucia każde za 5 złotych + 100 za wizytę za która zapłacił Mikołaj. Dobrze,że już wiadomo co jej dokładnie jest i jak mam ją leczyć. I okazało się,że te wszystkie kosmetyki- cała seria Oilatum i Exomega mam używać na zmianę np. 3 dni to i 3 dni to
reklama
firanka to bardzo dobrze ze juz wiecie co malutkiej dolega. Teraz bedzie łatwiej leczyć/zapobiegać. Wydaje mi sie ze alergie sa mniej powazne od azs, chociaz ja sie jeszcze nie znam na tych dzieciecych chorobach.
jak noga?
milkada co u Ciebie?
jak noga?
milkada co u Ciebie?
Podziel się: