katerinka111
Fanka BB :)
zaden wstyd ponarzekac cos ty,ale jest z toba lepiej ale chyba spac nie mozesz? zycze ci zeby ci sie udalo i zylo jak najlepiej,co do kasy masz racje szcześcia nie daja ,ale mozna zyc skromnie i wiedziec dla kogo, ja jestem mega zmeczona ale nie zasne,za duzo emocji mam w sobie od rana a ranek nie daleko ale takie zyciePsychicznie lepiej, chociaz mam wahania nastrojow, nie mowie ze wszystko mi sie ulozy jakbym chciala aczkolwiek walcze o to, ale w zyciu bym nie przypuszczala ze powiem, ze pieniadze szczescia nie daja a to jest szczera prawda, nic po tym ze mozna kupic sobie rozne rzeczy, sto razy bardziej wolalabym sie dogadywac z nim we wszystkich kwestiach i zyc do przyslowiowego pierwszego. oczywisc ie bede sia starala z nim dogadac itpcaly czas jestesmy w zwiazku takz nie moge narzekac bo jak pomysle e tyle jest osob ktore maja gorzej to az mi wstyd ze narzekam.
![]()
carla moj kubus w 20 tyg,wazyl 300 g i mial byc malutki a urodzil sie 3,5 kg wiec ostatnie tygodnie sa najwaznijesze a lekarze swoje a teraz z samego cyca juz ponad 6 kg
Ostatnia edycja: