Hej Dziewczyny! Ja dzis padam na pysk ...... jestem chora i znajac moje szczescie jest to zapalenie oskrzeli :/ jutro sprobuje sie zarejestrowac do lekarza ..... juz nie pamietam kiedy bylam u lekarza (oczywiscie nie liczac okresu ciazy), ale przy malym dziecku lepiej dmuchac na zimne ..... swinska grypa to z pewnoscia nie jest bo nie kwicze, wiec pewnie jakies przeziebienie albo wlasnie te oskrzela :/ jutro jeszcze na szczescie mam wolne, ale we wtorek ide do pracy i mam nadzieje, ze bede sie dobrze czula. Nikos za to mial katar, a dzisiaj juz jest zdrowy jak ryba ..... chyba na mnie wszystko przerzucil :/
Carlaa nie bede Ci pisala co powinnas zrobic, bo to Twoje i Twojego dziecka zycie, ale ja bym powiedziala exowi, ze bedzie ojcem .... co z tym zrobi, jego sprawa, ale kiedys, w przyszlosci jakby mnie dziecko zapytalo gdzie jest tatus, powiedzialabym ( i nie musialabym klamac), ze nie chcial utrzymywac kontaktu .... zrobisz jak zechcesz ...... a co do pobierania na siebie (matke) alimentow od ex ...... a co w tym zlego? przeciez nie pojdzie od razu do pracy po porodzie .... Bezsenna bardzo dobry artykul podala, ktory powinien sie przydac nie jednej kobiecie
a i jeszcze to troszke mnie zbilo z nog " Jestem zbyt wielką egoistką żeby dla 300 zł miesięcznie dzieckiem się dzielić" ...... uwazasz swoje dziecko za przedmiot? sorry, ale ja to tak odebralam :/
Bezsenna z tego co czytalam ostatnio na photoblogu Twoj Kubus ma duze szczescie, ze Mama pamieta o wszystkim, dla mnie jest tego zbyt wiele, zebym teraz miala napisac czego Nikos nauczyl sie przez ostatni tydzien czy dwa
a jesli nawet nie jest tego duzo, to i tak zapomne, bo robi to caly czas
zdjecia tego jeszcze nie mam na kompie, musze poszukac kabelek od telefonu, bo nie wiem gdzie jest.... jak znajde to wrzuce tu
a Ty pochwal sie swoim przystojniakiem
Ewus Gratuluje zaliczenia semestru
a mozesz przypomniec czemu Cie do szpitala chca polozyc? Znajac mnie albo to przeoczylam, albo po prostu nie przeczytalam
Trzymajcie sie Mamusie i ucalujcie swoje Dzieciaczki te w brzuszkach i te przy piersi