katerinka111
Fanka BB :)
milkad a to ucaluj kubusia i wysciskaj go,skladaj skarge skladaj,dziecko jest najwazniejsze,ja trafilam akurat na dobra lekarka i trafila,malemu zeszly plamy poki co z glowki,szybkiego powrotu do zdrowia
carl a ja wiedzialam ze to sie tak skonczy
ale nie ma sensu sie klocic uwierz,forum istnieje dalje mimo kilku burz ,kazdy wyraz aswoje zdanie i MYSLE ZE KAZDA Z NAS WYRAZA SIE SZCZERZE O SWOJEJ SYTUACJI,bo jaki sens jest klamac,dla mnie forum to ogromne wsparcie i ta mozliwosc pisania o wszystkim JEST TU NAJWAZNIJESZA i OSOBY KTORE TU POZNALAM I MAMY KONTAKT SA WSPANIALYMI MATKAMI DBAJACYMI O SWOJE DZIECI :-)
co do twojej postawy twoja decyzja,ja pzrez mojego pierszego ex tez przeszlam pieklo ale widzisz teraz po tylu latach chociaz co ajkis czas robi mi jazdy potrafi sie doskonale zajac mala i zabiera na nic do siebie,i mala jest zachwycona i bardzo kocha tate,i nie wyobrazam sobie ze moglabym to ukrywac kto nim jesyt,bo dziecko jest madre na swoj sposob ,i kiedys uslyszysz to pytanie.,
carl a ja wiedzialam ze to sie tak skonczy
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
co do twojej postawy twoja decyzja,ja pzrez mojego pierszego ex tez przeszlam pieklo ale widzisz teraz po tylu latach chociaz co ajkis czas robi mi jazdy potrafi sie doskonale zajac mala i zabiera na nic do siebie,i mala jest zachwycona i bardzo kocha tate,i nie wyobrazam sobie ze moglabym to ukrywac kto nim jesyt,bo dziecko jest madre na swoj sposob ,i kiedys uslyszysz to pytanie.,