HEJ! Chce Wam zyczyc pod koniec tego i przy poczatku nowego roku duzo wytrwalosci. Zycze Wam, abyscie odnalazly dawny spokoj i zebyscie nie musialy patrzec w przeszlosc! Waszym dzieciaczkom tym w brzuchach i tym juz przy piersi chce zyczyc duzo milosci nie tylko ze strony Mamy ..... duzo usmiechu i odkrywania nowych wspanialych aspektow zycia
No i Mamusiom , ktore zamierzaja sie rozpakowac w 2010 zycze malo bolesnego porodu i duzo sil zwiazanych wlasnie z nim. Mam nadzieje, ze szybko Wam ten czas zleci, bo to on wlasnie jest tym najgorszym momentem w calym macierzynstwie! BUZIAKI!!!
Ktoras z Was pisala, ze poznam nowych ludzi w pracy. Przepraszam, nie pamietam ktora
Ja juz tam wczesniej pracowalam, umowa po prostu skonczyla mi sie we wrzesniu tego roku i bylam na macierzynskim, no i od jutra wracam, z tego co wiem nikogo nowego w hotelu nie ma, wiec niestety nowych znajomosci nie bedzie heh
Na poczatku jak dyrektor zaproponowal mi powrot do pracy, nie moglam sie doczekac stycznia, teraz jak wiem, ze juz jutro o 6 rano bede tam stala, wcale nie jest mi do smiechu
Jest mi bardzo ciezko zostawic Nikolka, ale nie wiem, czy to z tesknoty czy po prostu z lenistwa .... strasznie sie rozleniwilam przez okres ciazy i macierzynskiego :/ wiem, ze wszystko bedzie dobrze, najgorsze jest to wstawanie o 4
ale wszystko sie przezyje
Agnieszka ostatnio sie zastanawialam czy juz wszystko ok, ze juz nie piszesz
) dobrze, ze juz wszystko Ci sie ulozylo, trzymam kciuki za szybki porod! Napisz i wstaw nam tu zdjecia jak sie urodzi Malenstwo :*
Anowi Twoj ex ladnie tam sobie pozwolil w sadzie :/ ja nie moge pojac jak mozna byc z kobieta ( dosc dlugo w Twoim wypadku) po czym klamac w sadzie i jechac po niej jak po najgorszej :/ zycze Ci, zeby sprawa szybko dobiegla konca i zeby per tatus otworzyl oczy i uwierzyl, ze sad nie jest na jego poziomie i nie wierzy we wszystkie bzdury jakie mu powie. Na szczescie masz Martynke przy sobie, ktora przeslicznie wyglada w tej sukienecce
Orchidea bardzo ladny wiersz ..... az mi sie lezka zakrecila
)
Bezsenna widzialam juz ostatnio te zdjecia (czesc) na fotoblogu czy jak mu tam
) fajny ten mikolaj
w takim razie i ja wkleje mojego mikolaja .... a raczej 2
)