reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Ravenalka Już myślałam, że napiszesz, że odziedziczyłaś 10 tys :-pJa po porodzie już nie wiem co to histeryczny płacz. W ciąży niestety wiedziałam bardzo dokładnie...Ogólnie to już prawie nie wiem, co to płacz, bo mam Kubulka 4miesięcznego :happy:
Faktycznie ciężko masz na tych studiach, u mnie teraz lajt, dopiero w sesji się zacznie...Trzymam za Ciebie kciuki, a Ty trzymaj za mnie ;-)

Miło by było, ale nawet o tym nie marzę :-p Oczywiście, że będę trzymać ;) Zaraz zrzucam zdjęcia i idę odkurzyć pajęczyny z mojego fbl :-D

W ogóle jeszcze.. CHWALĘ SIĘ. Reklama PZU, gdzie dwóch pracowników salonu fryzjerskiego bawi się lakierem do włosów i zapalniczką, zapalają się peruki i później płonie cały salon - ten w prostych włosach to mój kolega z ZHP (normalnie nie ma prostych i wygląda lepiej :p), kiedyś był nawet moim przybocznym ;D

Ostatnia edycja:
reklama
alicjaa!! GRATUUULAAACJE!! a ten placz to hormony. kobieta tuz po urodzeniu nie jest nazbyt stabilnai jak to juz ktoras to pisala -potrafi sie smiac i plakac na zmiane. ale szybko zacznie przewazac szczescie :tak:
a ja dokleje jeszcze kilka fotek z fifkowych poprawin urodzin

Załączniki

• _DSC0076.JPG
    _DSC0076.JPG
    32,3 KB · Wyświetleń: 48
  • _DSC0078.JPG
    _DSC0078.JPG
    28,3 KB · Wyświetleń: 54
  • _DSC0069.NEF.jpg
    _DSC0069.NEF.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 54
  • _DSC0079.JPG
    _DSC0079.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 50
alicja! Gratulacje! Burza hormonów minie, zawsze tak jest, takze nos do góry :)

Byłam dzisiaj na pogadance u proboszcza, ale nie mam sily o tym pisac. Jakas masakraaa.a......

ravenalka, ja przeczytałam, że odziedziczyłas. Człowiek potrafi sobie dopowiedzieć :) I szkoda, ze nie gra w reklamie z drwalami, bardziej mi sie podoba ;))

mloda1, napisz jak Nikus. Uwazaj, zeby sie nie odwodnil. Moja przesypia ostatnio noce, chociaz dzisiaj zrobila wyjatek od reguly i obudzila sie na 30 minut.

P.

Wczoraj po pewnej sytuacji ( z EX ) strasznie się zdenerwowałam. Od godziny 3 w nocy nie spałam. Czuje się koszmarnie, pęka mi głowa i okropnie chce mi się spać. A muszę posprzątać i zrobić obiad :(

nawiedzila mnie dzisiaj pielegniarka zeby malego zobaczyc i oczywiscie obudzila go ,wytarmosila calego i :wściekła/y: i mi nagadala
-ze maly chyba nie toleruje tych pampersow bo pupcia ma zaczerwienie w jednym miejscu,hm czy po 3tyg,to mozliwe??
tlumacze jej ze ma od wczoraj bo duzo kupek robi i w kolko go przebieram ,wiec dbam o niego,nie jestem wyrodna matka ze caly dzien w jednym lezy,
-potem stwie,ze mam pic szklanke mleka dziennie,ograniczyc soki i cos tam cos tam,bo maly ma sliczna zolta kupke ale jest za bardzo sfermentowana i to chyba od tego POWIEDZCIE MI MAMUSKI TO CO JA MAM PIC??poprzednia ktora byla gadala inaczej,wlasnie po to mialam to pic bo po tym maly robi kupke,:szok:wiec zglupialam ,i stwi,ze ta ktora byla u mnie powinna sie douczyc,
hm nie ladnie tak mowic na kolezanke po fachu no nie:-)
zrobila swoje i poszla.i stwi,ze maly jest zarloczek i bardzo dobrze wyglada :-)
znacie jakas fajna strone dla karmiacych matek,bo tego jest tyle ze szok,
wicc nie zawsze wizyta pani przyprawia o dobry chumor;-)
bezsenna ja nie mam problemu z waga bo nie jem slodyczy wcale,maly nawet po delicjach nie mogl sie wysrutac
krropelka ten twoj maly to prawdziwy przystojniaczek i oczywiscie slodziak
adka nie uniknione ze przez ex bedziesz zla,ale juz ostatni bylas nie ugieta
revenalka az tyle czasu,smiechu warte

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny właśnie wróciłam od gin i mam niestety zagrożonie przedwczesnym porodem:-:)-:)-:)-(
a tak było dobrze....................................................

Alicja GRATULACJE!!! Niech sie dobrze chowa :D porod faktycznie dlugi :/ ale na szczescie juz jestescie razem :)
Panegiryka no to super, ze tak ladnie Ci spi, Nikos sie ostatnio zaczal mi stawiac i budzi sie okolo 4-5 i chce mleko, herbatka mu nie wystarczy juz :/ a z kupkami sie niby unormowalo jak to powiedziala pani doktor przez telefon. Bo teraz nie ma rozwolnienia tylko duuuzo sluzu, pani doktor powiedziala, ze to dobrze i mam dawac caly czas ten Dicoflor 30 .... ja chyba nigdy nie polubie lekarzy, juz na prawde wszystko robia, zeby tylko kogos nie przyjac :/
Carlaa dobrze ze do Nas trafilas. Witam na forum! Szkoda tylko, ze w takich okolicznosciach musimy sie "poznawac" :( Twoj ex niestety nie odbiega zbyt wiele od Naszych ..... to typowy facet. Wpadaj czesciej i pisz co Ci na serduchu lezy ;) Gratuluje coreczki ;-)
A ja mam dla Was cos ciekawego :D szukalam prezentow na swieta, zeby kupic w lekkich odstepach czasowych dla wszystkich, bo pewnie zabrakloby mi kasy gdybym wszystkie na raz kupila i jeszcze chrzest w swieta ... :/ chcialam sobie to kupic, ale troche za drogi haha prosze : http://www.allegro.pl/item821017405_stojak_na_noze_twoj_byly_the_ex.html

Carlaa
witaj, Twoja historia jest bardzo podobna do mojej ... nie martw się, już nie jestes sama, tu znajdziesz zrozumienie i z biegiwm czasu wszystko się uloży, wiem że to brzmi banalnie ale tak będzie, ja jestem tego przykładem :) było okropnie ciężko a teraz od msc mam wspaniałą córkę :) kiedyś chciałam cofnąć czas a dziś dzięki kilku popełnionym błędom mam dla kogo żyć :)

reklama
Do góry