Hej jak tak czytam co czujecie, przypomina mi sie jak mnie moj ex zostawil, w sumie plakalam tylko jedem wieczor, bo postanowilam, ze nie bede dluzej plakac za kims kto nie dorasta mi do piet. Nie warto sie zadreczac, denerwowac siebie i Malenstwo tylko dlatego, ze jakis nieodpowiedzialny kretyn Nas zostawil. Od tamtej pory chodze wesola, moze nie zawsze (tak jak dzis) ale zazwyczaj staram sie nie denerwowac
Wy tez sprobujcie, jesli Wam pomoze placz, to w sumie lepiej sie wyplakac, ale jesli Wam to nie pomaga to lepiej nie myslec o nim. Zostawic wspomnienia za soba i isc prosto przez zycie.
Panegiryka u mnie w biurze parafialnym siedzi siostra i powiedziala, ze tylko moj brat musi isc do proboszcza zapytac czy moze byc chrzestnym, bo ma dziecko tez bez slubu niestety :/ ale pewnie sie zgodzi, bo zna nas dobrze, w sumie naszego ojca, ktory kiedys bardzo sie udzielal
Ja dzis dzwonilam do przychodni zeby zarejestrowac Nikolka z tymi rozwolnieniami (oczywiscie nie wiem do konca czy to w ogole rozwolnienie, ale mam nadzieje, ze mi pomoze lekarka) ale dostalam sie dopiero na 1 grudnia na 12 ......?? Dzwonilam przeciez w czwartek i mi powiedziala tam babka, ze rejestruja tylko na ten dzien co sie dzwoni i nastepny, a teraz dzwonie i juz caly tydzien zajety ... no cos tu jest nie tak :/ jeszcze znajoma lekarka polecila mi ostatnio jakis lek, kupie go dzisiaj a jak nie zadziala to pojde do lekarza jutro i sie wepchne tam bo to nie jest normalne zeby dziecko mialo sluz czy rozwolnienie i ona mowi ze mam sobie poczekac :/ patologia ..... nastepne
dzwonie do pracy (bylej juz) i pytam ksiegowego czy wypisal mi juz papiery do kuroniowki (przypomne, ze bylam o to prosic 5 listopada) a on dokladnie tak do mnie" Pani Malgosiu w sumie ... musze powiedziec, ze zapomnialem. Co to ma byc? Ja dzisiaj to napisze" Prosilam, zeby szybko to zrobil, jesli ma czas bo jest mi to potrzebne, a teraz ja mam isc z tym w piatek do urzedu pracy i mam nadzieje, ze mi to do tego czasu wypisze, bo jak nie dostane tej kuroniowki to nie wiem co zrobie, zadne zasilki mi nie przysluguja, a na stronach z ofertami pracy jestesm codziennie od 2 miesiecy i NIC dla siebie nie moge znalezc
Takze zapowiada mi sie wesoly nowy rok ...
no rozgadalam sie, troche pozalilam a teraz trzeba isc sprzatac
aaaaaa jeszcze wczoraj byl moj ex, Nikolek dostal czkawki, a ex do mnie "Jak mu dam smoczka to mu przejdzie czkawka"
zapytalam czy mu przechodzi jak wlozy sobie palec do buzi, a on, ze jestem opryskliwa hehe no dobra ide juz
Milego dnia!! Wpadne pozniej
:***