czesc dziewczyny ja sie zaraz wybieram na spacer,musze sobie mozg przewietrzyc a maly sie dotleni troche,
o mowie wam wczoraj ta wizyta pielegniarki dobila mnie,to ja sie poswiecam a krowa przyjdzie i tyle i si jakies ma,
aaa wczoraj EX ZADZWONIL -milusi zainteresowany jak sobie radzimy,czeka jak mu choroba minie i zaraz nas odwiedzi,martwi sie ze maly go nie pozna
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
CZYLI MOJA TERAPIA POSKUTKOWALA,jka chce to potrafi byc grzeczny!!! a milczenie jest zlotem i na niego njalepiej dziala jak jak sie nie odzywam niepisze itp,
bezsenna a te krople espumisan moge sama kupic czy recepta potrzebna??
mloda moj tyle je ze jak mu sie i odbije po odbiciu to go tylko klade na boczku ,raz na lewo a raz na prawo,bo faktycznie glowka moze miec wrazenie odksztalconej,bo moj maly tez tylko najlepiej na prawym boku by lezal,zreszta nie lubi za bardzo na brzuchu,ma nerwa jak sto dwa:-)
nie wiem tych pampersow uzywam od poczatku juz bym bardzije stawiala na chusteczki,dostalam bella hepy ale jakies takie sa,i powiem wam ze najlepiej bylam zadowolona z pampoersowaych zielonych ale kasy troche duzo na nie idzie
krropelka wkurzajace jest to ze co jedna to kazda ma swoje zdanie na temt pielegnacji i wiesz a ty musisz wysluchac,a u was co zadna nie przychodzi??
tu az za duza ciekawosc jest
revenalka no tak TO JEST tylko matka musi sie martwic
adka ja juz na twoim miejscu dala sobie dawno spokoj z tym swoim,juz dawno powinnas miec nauczke ze sie chlop nie nadaje i szkoda twojego czasu
ja bym sobie nie dala
przyszla mama UWAZAJ NA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carla witaj na forum.to przykre co sie spotkalo,ja mialam tak samo jak ty z jednym wyjatkiem,mialam jednego ex 8,5 roku i mam z nim corke a z drugim starszym z krotkim stazem i synka juz mam,wiec widzisz zycie samo za nas wybiera ,i zawsze ma byc pieknie ale nie raz nie masz na to wplywu,tez jestem samotna matka z dwojka dzieci i nie raz nie jest lekko ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze, A DZIECI TO SAMA RADOSC I SZCZESCIE a czas leci jak szalony i trzeba sie cieszyc z tego co sie ma