reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Gjoasia Boże, nie mogę się napatrzeć. Jakie śliczne dzieciątko!!! Jest piękny, prześliczny, przecudowny,słodziutki. Ale cudo urodziłaś :happy: Wstawiaj jak najwięcej fotek, gdy tylko czas Ci na to pozwoli.
U mnie też tak było...Na początku tylko spanie i jedzenie, a potem się zaczęło...I to bardzo szybko. Też jakoś po 2 tygodniach, a ja nawet nie sądziłam, że dziecko może być tak absorbujące. Mimo wszystko zazdroszczę 2 synków. Też bym chciała, ale to jeszcze nie mój czas ;-)
Gjoasia, Kropelka Nie słyszałam o moczu, u mnie pomógł po prostu aptin :happy:

reklama
gjoasia sliczny maluszek :tak:. ja jestem padnieta posiadajac pojedynczego Filipka wiec wcale Ci sie nie dziwuje, ze majac podwojne szczescie w domku padasz na twarz.
mloda1 no ja Cie bardzo przepraszam :zawstydzona/y:. nie wiedzialam, ze tak sie zamartwiasz mnie ;-)faktycznie popisalam o policji a potem choduu z forum na pare dni :-p
bo sie u mnie sporo dzieje. w kwestii ex w sumie niezbyt wiele, bo nie przyszedl we wtorek a w srode wybyl do poslki jak sadze. bo znikl gg. i jak sadze wroci za planowany tydzien. a potem juz bedzie spotkanie w urzedzie do spraw rodziny.
a Ty mi oststnio zazdroscilas kolegi. no i... nie jest juz moim kolega... bo zaczal byc kims innym :-). co bedzie dalej sie okaze. poki co jest fajnie :tak:
a Ty juz spakowalas exa?

Krropelka no to ciesze sie bardzo, ze sprawy maja sie dobrze :D gratuluje oczywiscie!! Zycze Wam duzo SPOKOJU, milosci :D i radosci w kazdej chwili razem spedzonej :rofl:
Gjoasia jeszcze raz gratuluje, Maluszek jest przesliczny :D

Ja sie zastanawialam czy zalozyc sprawe o alimenty, to moj ex powiedzial, ze nie ma sprawy, ale zawiesza wlasnie dzialalnosc (ktora otworzyl 2 miesiace temu ahhaha) no i bedzie widnial jako bezrobotny :/ wiec jednak musze jakos inaczej sobie radzic :(

krropelka - cieszę się z Twojego szczęścia, oby trwało ono jak najdłużej :-) Zasłużyłaś na to :tak: Można by powiedzieć, że to co pisałam dzisiaj wcześniej, juz po mału zaczyna się spełniać :-) Ciekawe, która będzie następna??!!
młoda a może Twój ex specjalnie wyskoczył z tym zawieszeniem działalności, jak mu powiedziałaś o alimentach? Chociaż z tego co piszesz to pomaga Ci, więc chyba jednak nie...
gjoasia trudno oderwać wzrok od Twojej kruszynki. Boski dzieciaczek
Nie pamiętam dokładnie, ale któraś z Was pytała się o to co pozwany, czyli kolejny "udany" ex musi mieć ze sobą w sądzie. Do jego obowiązku należy przynieść zaświadczenie o zarobkach. Z tego co się orientuje kopia umowy i jej warunki, nie są konieczne (choć on dla siebie powienien dostać drugą kopie umowy).
justysia mam nadzieje, że humorek na wieczór się poprawił. Szkoda nerwów i łez, bo co ma być to będzie, a musi być dobrze. Nie wiadomo co jest jeszcze nam pisane.
kamii nie zniżaj się do poziomu swojego byłego. Jeszcze przyjdzie czas, że może coś zrozumie i pożałuje swojej decyzji. I wtedy to on przyjdzie do Ciebie w łachę. I albo będzie dla niego za późno (niech wie co stracił) , albo i nie. Ty będziesz dyktowała warunki. Wszystko się ułoży

hej ja tylko na chwile,bo maly zasnal a malej obecalam garfileda ze obejzymy i faktycznie jak gjoasia pisze caly dzien na pelnych obrotach:) chociaz ja narazie nie narzekam,zadne nie daje moje popalic,maly caly czas tylko cycusia i spaciu a jak nie to grzecznie lezy sobie,a corcia wiadomo,co chwile mam cos z nia robic ale wiecie co nie mam juz problemow z zasypianiem:-)
agugucha u mnie ten twardy brzuch to nic innego jak skurcze ale jak widzisz przechodzilam.a juz przed porodem ten bol brzucha swiadczyl ze odklejalo mi sie lozysko,ale zawsze mozesz dla pewnosci podjechac do lekarza albo zadzwonic,ja mialam nosa zeby jechac do szpitala i jestesmy cali i zdrowi :-)
krropelka o ty:))) to GRATULUJE PARTNERA jak moge go tak nazwac ,u mnie ma juz plusa ze to wozenie ciebie i malego:) wiec zycze powodzenia i niech wam sie uklada jak najlepiej tylko nie zapomnij o nas ze tu czekamy na wiescie od ciebie ze wszytsko jest oki ,bo wiesz ex bedzie wisial w powietrzu:-D:-)
mloda nie no ja tak tylko zapytalam :-),a z tymi papierkami to az sie nie dobrze robi naprawde :wściekła/y:mnie czeka to samo za jakis czas ,juz i tak pospisywalam papierologie w pracy jak sto dwa
bezsenna czy ty przypadkiem nie masz takiego fotelika -bujaczka co potem mozna z niego siedzonko zrobic,jestes zadowolona i ile placilas?
gjoasia sliczny maluszek ,odpoczywaj ile wlezie :) ja sie pocieszam ze mamy 2 bo juz jak by bylo wiecej to normalnie szok:)))

Witam dzielne kobietki:-):-)ile się tu dzieje i witam nową osobę na forum:-)

ja od wczoraj remontuję a jutro cały dzień sprzątanie po remonciku i układanie ciuszków Michałka w szafie,a dziś się skusiłam na termometr kąpięlowy w kształcie rybki za jedyne 4,99zł w rossmanie;-)a poza tym od 3 dni męczy mnie zgaga i nie mam pomysłu jak temu zaradzić:-:)-(

miłego wieczorku ,trzymajcie się;-)

reklama
Nie jesteś sama będziesz miała dzidzie.Masz dla kogo żyć wię musisz być silna i nie załamywać się.Nie warto.Zobaczysz niedługo jak maleństwo przyjdzie na świat inaczej spojrzysz na życie

Do góry