Czesc dziewczyny wczoraj podczytalam co tam slychac ale juz bylam padnieta i polozylam sie,wyspalam sie maly sie tylko 3 razy budzil na cycka
)) teraz posprztalam i malego nakarmie jak sie obudzi to ide na zakupy .bo sie wszystko pokonczylo,.wczoraj kumpela kupila mi w auchan mega paczki huggiesow 90 szt,za 39zl a u mnie ex kupil za 52 zl,normalnie szok,przy dwoch pakach mam polowe jednej gratis:-) wiec pampersow narazie mam ful.,
justysia ty to potrafisz optymistycznie zaczac dzien
jak tak sie obudzisz i dolujesz to pewnie juz masz caly dzien zrypany.kobietko przestan myslec o tym twoi glupim ex ,no skoro sie nie interesuje to nic nie poradzisz a nie ma sensu nikogo zmuszac'zobaczysz jak urodzisz nawet nie bedziesz miala chwili myslec o nim bo nie bedzie czasu,ja poza malym to mam jeszcze dom na glowie,mala i tak caly dzionek leci ze mi to zwisa czy przyjdzie czy nie,leje na to ,i ty musisz tak samo postepowac i myslec jak on,zobaczysz ze znajdziesz jeszcze kogos na kogo bedziesz mogla liczyc i na zapas nie rob sobie nerwow :-)
mloda z tylo alimentami to naprawde nie wiesz na dobra sprawe czy wygrasz sprawe,chyba ze ex sie sam zadekraluje ze tyle ci bedzie placic.ale poki co ci daje no nie ,a do twjego ex to on przechodzi wszystkich,te historie nadaja sie do smiechu warte i mialabys nagrode gwarantowana
))))
a swoja droga widzisz was realnie jeszcze tak jako para???
asuzanna z tymi chorobami to jest najgorsze,po prostu szpital na kolkach
ja wyciagnelam dzisiaj caly arsenal lekarstw ale malej jest lepiej,
no i numeruj ex bo sie pogubimy nie dlugo,a tak jest latwiej temat ogarnac a swoja droga to nam sie udalo co nie??
agugucha moj ex wczoraj napisal esa ze jutro po pracy bedzie mial dokumenty,a co mnie to,nie odpisalam mu nic.najpierw sie sra a potem co.
a tak mam dalje zlewke i to podejscie jest chyba najzdrowsze ze wszystkich do nie niego
mikusia jak ja mialam sprawe corci o alimenty pare lat temu to sedzina nie chciala paragonow,bo niby nie sa wiarygodne bo mozna od innych wziasc.a prawnik mowil inaczej,wiec poszukaj na necie jak to wyglada i co potzreba/
a co tekstu JELOPA kazdy z nich to jelop i nie powini sie obrazac
co pewnie mowie na nas to mala banai naprawde,wiec czym tu sie przejmowac a swoja droga zajebisty pretekst
bezsenna jak ja sie staralam to bylam z mala na osobnym gospodarstwie ale wtedy rachunki z mama na pol niby,ale mialam dochod swoj
ale wiesz mozesz podpytac w mopsie jak by bylo njakorzytsniej to zalatwicmjak bedzie w porzadku to ci powie
krropelka jak tam spokoj u ciebie?? a reszta rozpakowanych mamusiek? jak tam dajecie rade ???
milego dzionka:-):-):-):-):-):-):-):-)