Hej, ja wczoraj prawie caly dzien przelezalam w lozku z Nikosiem
jakas taka nie do zycia bylam
Oczywiscie jak moj ex ma dzien wolny, to nie ma czasu przyjsc nie? tylko jak pracuje to mi wieczorami przychodzi :/ Wiecie co? nie powiedzialam Wam ostatniej sensacji, jaka mi opowiedzial ex i nie pytajcie skad ma takie pomysly, ja nie wiem bo tez nie pytalam przytakiwalam tylko (bujna wyobraznie to on zawsze mial), no wiec ostatnio mowil mi, ze byl na ustawce (hahaha) przed meczem Lechii i jego kumpel dostal siekiera w plecy i wiecie co? poszedl o wlasnych silach do szpitala, oczywiscie z siekiera w plecach(bo jak?) hahaha ja juz nawet nie mowie, ze bzdury wymysla, bo wiem ze bedzie sie klocil ze to prawda
Po pierwsze to jest taki dupek, ze nie wierze, ze chodzi na ustawki, dostalby plaskiego i by sie rozlozyl, wiec nie wierze, ale niech gada jak juz musi nie?
Katerinka ja juz tak dlugo szukam skutecznego sposobu zeby moj ex nie przychodzil, a Ty prosze .... tydzien nie minal i masz chlopaka z glowy
Oby to nie byla choroba, zycze Wam wszystkim duzo zdrowka :*
Agugucha jesli mu odbierzesz calkowicie prawa do dziecka, to nie bedzie sie mogl z nim spotykac chyba, ale musisz miec mocne argumenty zeby odebrac, a zeby ograniczyc ... nie wiem jakie sa skuteczne argumenty, bo to ze Was zostawil w ciazy chyba nie, ale nie wiem, daj znac bo chetnie skorzystam haha
Asuzana a jak Twoj ex Ci placil? moze masz kwitki od listonosza, a jak na konto to wystarczy ze wydrukujesz wszystkie wplaty, no chyba ze do reki Ci dawal to juz problem :/
Agazoja dziekuje za przepisy, przydadza sie z pewnoscia
wlasnie nie wiedzialam jak zrobic deserki, do tej pory kupowalam, ale chyba sama bede robic
Ja sie teraz zaczynam zastanawiac, wlasnie po Waszych historiach, czy przypadkiem mojego ex nie postawic przed sadem o alimenty, tylko nie wiem czy sad przyzna mi tyle ile ex daje mi teraz ;/ Juz nie wspomne, ze moja kolezanka miala najlepsze pomysly dla mnie. Pierwszy to taki, ze ona moze udawac mojego adwokata i zebysmy sie (niby) przed nia umowili na wiecej alimentow (nie wiem po co nie narzekam na ich wysokosc), albo drugi pomysl, zebym wrocila (niby) do ex-a, ogolnie zebym go wkrecala tak przez 2-3 lata, ze niby go kocham i takie tam i ze on bedzie mi dawal duzo kasy, a ja przez ten czas bede mogla siedziec z Nikolkiem w domu
juz po samych pomyslach wiadomo ze dziewczyna skonczyla studia polonistyczne nie?
No jak juz jestem to wrzuce fotki Nikosia
juz dawno mowilam Wam, ze sie pochwale, ze Nikos sie na kompach lepiej zna niz jego stary nie?ten taki niebieski odcien to od rolet :/ no a na innym zdjeciu, chce Wam pokazac jak ladnie ostatnmio wygladalo z mojego okna niebo