katerinka111
Fanka BB :)
witajcie,ja na chwile poki maly zarlok spi wiecie co lezaczek bujaczek to dla mnie zbawienie bo maly chce caly czas przy cycu byc nawet smoczek go nie robi, zaopatrzylam sie dzisiaj w staniki do karmienia bo oszalec mozna,oczywiscie ex byl juz z wizyta zapowiedzila sie na jutro i w poniedzilek idziemy sprawy zlatwiac,zobaczymy czy bedzie dym ,bo dam moje:-)
bezsenna ja ci powiem co to da sie wkur,....o to co bylo,ja mam juz kompletnie wywalone co mam pokarm stracic jak taki cennny mam
i mam pytanie czy twoj kubus tez tak ciegle na cycu wisial jak byl malutki? bo moj to chce na okraglo,w juz w nocy to szok normlanie,ja nie dlugo bede chyba wazyc o polowe mniej bo nawet nie ma kiedy sie wyspac
mloda ja sobie tez cos takiego sprawie,fajna rzecz
rozpakowane dajcie znac jak tam???
bezsenna ja ci powiem co to da sie wkur,....o to co bylo,ja mam juz kompletnie wywalone co mam pokarm stracic jak taki cennny mam
i mam pytanie czy twoj kubus tez tak ciegle na cycu wisial jak byl malutki? bo moj to chce na okraglo,w juz w nocy to szok normlanie,ja nie dlugo bede chyba wazyc o polowe mniej bo nawet nie ma kiedy sie wyspac
mloda ja sobie tez cos takiego sprawie,fajna rzecz
rozpakowane dajcie znac jak tam???