katerinka111
Fanka BB :)
bezsenna wiesz niby mam juz duza corke ale z malym to jak bym przechodzila od poczatku:-) na nowo jest w kolko karmienie przewijanie i wogole ale czas tak leci ze szok juz jutro ma tydzien i nawet nie wiem jak mija dzien i noc,dzisiaj od 1 w nocy do teraz tylko je i spi i nawet ja sie dzisiaj wyspalam troche nareszcie ale wiem ze trzeba czasu i juz nie dlugo on tez bedzie mial 3 miesiace,corcia jest zachwycona,rozmawia z nim a on patrzy tymi swoimi duzymi oczkamiuwielbia mu robic zdjecia i musze juz wywolac niektore bo juz mam duzo,ale to pamiatk a na cale zycie:-)
co do ex no coz nie bede mu niczego zabraniac skoro jest zainteresowany to niech tak zostanie,co mnie szczerze zaskoczylo to to ze ja tez na niego moge liczyc,czyli auto zakupy itp.narazie jest dobrze,a zycie pokaze czy to chwilowe czy naprawde cos przemyslal,
milego dzionka
co do ex no coz nie bede mu niczego zabraniac skoro jest zainteresowany to niech tak zostanie,co mnie szczerze zaskoczylo to to ze ja tez na niego moge liczyc,czyli auto zakupy itp.narazie jest dobrze,a zycie pokaze czy to chwilowe czy naprawde cos przemyslal,
milego dzionka