reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

duzo nowych dziewczyn,witajcie na forum ale nie mam czasu cos kazdej odpisac.
ja mialam dzisiaj jazde bez trzymanki,maly wisial na cycku i juz mam chyba rozmiar e:happy2: .ale pokarmu jak dla dwojki dzieci:) wykapalam malego mala posprztalam ,teraz grzecznie spia i ja tez ide chociaz sie troche kimnac.
agugucha taka energia pozwala naprawde zapomniec o tym co przeszlam i nie mam czasu za zamartwianie sie,dzien leci za dniem,brzdac ma juz 5 dni i wszytko jakos idzie,ex sie zachowuje jakby nigdy nic sie nie stalo i niech mu tak zostanie ,w du,,to mam:0
justysia moja mala jest w siodmym niebie,pomaga mi przy nim,.byla dzisiaj wx siostra i robila im sesje,super fotki a pociechy ile,jutro ide z nia na zakupy i spacer jakis krotki oczywiscie bo kubus tylko przy mamie:) ale musze podzielic czas na nich :)
\ i wiecie co dwojka dzieci -szczerze robota od rana do nocy teraz ale sama radosc i szczescie a reszta sie da:))))))))))))))))))))))) spokojnego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobitki... nie uwierzycie!!! dzisiaj odezwal sie do mnie moj ex!! po 2 tygodniach milczenia zapytal sie jak sie czuje i jak tam maly,czy nie spieszy mu sie na swiat!! Normalnie jestem w szoku bo jak mu nie odp,to napisal nawet na moj drugi nr zeby sie upewnic czy przeczytalam eska i ze ma nadzieje ze wszystko jest ok.
Moze beda jeszcze z niego ludzie.
P.S. Ciesze sie ze ostatnio powstrzymalam sie od napisania do niego-przynajmniej wie ze daje sobie rade bez niego:tak:

Ravenalka Co za palant...Dobrze, że masz już przynajmniej za sobą ten pierwszy krok, wiesz mniej więcej jak to wygląda. Ex chyba faktycznie nie grzeszy inteligencją, może mu się wydaje, że przed sądem można uciec.
Katerinka Cudownie czytać takie posty :happy2: (ja mam rozmiar d :-p) To prawda co piszesz, dni lecą tak szybko, jeden za drugim. Nawet nie ma czasu na myślenie o przeszłości, a co dopiero analizowanie jej. Na rozpamiętywanie jest cała ciąża...Niestety...Ale jak już się przez to przejdzie to jest po prostu zaje.biście :happy2: Ja jestem tego przykładem, teraz Ty :happy2: Mój ex też się zachowywał jakby nic się nie stało. W sumie to do tej pory się tak zachowuje.

Witam ta pozna pora...
Ja nie jestem samotna mama ale szczerze mowiac to tak wlasnie sie czuje mam ochote wyslac mojego chlopa w piz.... mam serdecznie dosc bycia matka zona kochanka kucharka sprzataczka i jeszcze musze pracowac a nie jestem doceniana i zero wdziecznosci, czemu faceci sa takimi cholernymi egoistami?? Moja najstarsza corka jest z innego ojca i tamten sie nami wogole nie interesuje i jest mi z tym dobrze.

hej :)
Przy sobocie pewnie jeszcze sobie spicie:)
Ja juz od tabletek to wysiadam ,nie chce mi się ich nawet łykac A biorę zalezo ,magnez,witamina ,i doszedł ten furargin ,na dzien 10 tabletek mi wychodzi ,chyba troche z sprzesadą????:szok:
Znowu mam problemy z załatwianiem się ,zawsze miałam ale teraz jeszcze gozej jest :-(
A przypomniało mi się co sobie przemyslałam ,czylli np wasi ex się odzywają i wogóle ,a mój nie od 3 miesięcy czyli uwazam ze cos na mnie knuje jak urodzę ,wiem ze będzie chciał mi w życiu znowu wszytko zjeb,,,,,,,,,,az się boję ,,,,,,,,,,,,
Sniło mi się ,ze nie wiedziałam z kim jestem w ciąży???dobrze ze sen się skączył bo ryczałam
Witaj izulko :)Skoro masz go dosc to go zostaw ,ale wiem ze tez robisz to dla dzieci zeby miały pełną rodzinę ??Ja cię rozumiem
zelcia widzisz chciał się o Ciebie dowiedziec to sam się odezwał ,niech się troche chłop o Ciebie pomartwi !!!:blink:

Justysia1989 To nie jest takie latwe kocham go i fakt ze robie to tez dla dzieci ale jako nie potrafie odejsc... Nie jest ostatnimi czasy kolorowo ale sa tez cudowne chwile tylko ze coraz bardziej o nich zapominam :((( Dobra dosc tego dolowania sie mam dzis urodziny i trzeba zaszalec jade niedlugo zawiezc dzieci do tesciow a potem.... hmmmm :))))

Justysia1989 To nie jest takie latwe kocham go i fakt ze robie to tez dla dzieci ale jako nie potrafie odejsc... Nie jest ostatnimi czasy kolorowo ale sa tez cudowne chwile tylko ze coraz bardziej o nich zapominam :((( Dobra dosc tego dolowania sie mam dzis urodziny i trzeba zaszalec jade niedlugo zawiezc dzieci do tesciow a potem.... hmmmm :))))
Wszytkiego najlepszego z okazji urodzinej ,100 lat :)
Szalej dzis o szalej w taki szczególnym dniu:)A co do twojego związku ,moze porozmawiacie szczeze i juz ,i będzie dobrze :)Nie martw się !!!:tak:

Wszytkiego najlepszego z okazji urodzinej ,100 lat :)
Szalej dzis o szalej w taki szczególnym dniu:)A co do twojego związku ,moze porozmawiacie szczeze i juz ,i będzie dobrze :)Nie martw się !!!:tak:

Dziekuje Kochana :)))

No mam nadzieje ze bedzie dobrze zobaczymy co dzis zrobi i jak sie zachowa.... Narazie spi bo wrocil z pracy niedawno po nocy.

reklama
Hej ja dzis juz bylam w sklepie, chcialam kupic blender, zeby robic zupki Nikolkowi. Nie chce za bardzo ich kupowac, bo on jak je deserek z malego sloiczka to za pol godziny jest glodny, wiec z zupkami pewnie tez tak bedzie :/ taniej wyjdzie jak sama zrobie :) widzialam blender Bosch-a za 99 zlotych, ale sie jeszcze nad nim zastanawiam :)
Samasamotna, Gjoasia, Anowi co tam u Was? Jak Maluszki ?
Izulka Wszystkiego najlepszego :) Ja uwazam tak samo jak Justysia, powinniscie usiasc i porozmawiac, moze powiedz mu czego oczekujesz od Waszego zwiazku, niech on powie to samo, moze wlasnie nie spelniacie swoich wymagan i troche Wam sie ciasno robi?? Co jak co, ale rozmowa zalatwi wszystko :) Nic mi nie pozostalo tylko zyczyc Ci w tym dniu zebyscie doszli do porozumienia, zeby wszystko bylo latwe do rozwiazania no i oczywiscie zebyscie zostali ze soba na dore i na zle do konca zycia :) (zeby tego zlego mniej bylo;-)) no i gratuluje trojeczki z pewnoscia slodkich Maluszkow :) Wszystko bedzie dobrze, widocznie potrzebujecie troche czasu :)

Do góry