Matko kochana wlasnie wrocilam, wlasnie w takie dni, dziekuje Bogu, ze mam dom w Gdansku MASAKRA!!!!! Balam sie isc oczywiscie w ZUS-ie zalatwilam hmmm NIC :/ Moj ksiegowy napisal mi kartke jak mi wysylal swiadectwo pracy i papiery ktore musze zaniesc do ZUS-u, ale zapomnial mi napisac, ze potrzebne tam tez jest swiadectwo pracy i musze jutro tam znowu jechac Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie brzydkiej pogody, bo jutro tez jade do ortopedy Sluchalam radia, w Sopocie na glownej ul. leza bilbordy, w Gdansku podobnie, tylko jeszcze miasto opanowaly ogromne galezie, a na obwodnicy leza galezie od razu za zakretem Szkoda, ze wiatr jeszcze nie porwal krow jak w horrorze Pogoda jest straszna, boje sie isc z Nikosiem jutro do ortopedy, chyba taxi pojade, bo autobusem sie boje, wiecie ile tam teraz chorobsk jezdzi :/ ide wypic cos mocniejszego na rozgrzanie hmm moze herbatka? ;-)
Przyszla Mama a widzisz, inteligentnych chlopakow sobie znalazlysmy Tak sie zastanawiam, po co stracili tyle czasu, tyle lat ? Przeciez i tak po podstawowce czy gimnazjum nic nie zrobia nie? A mogli siedziec w domu ... ;-)
Justysia a sakd Ty jestes, ze taka pogoda tam?
Bezsenna Dalej odciagasz pokarm czy przeszlas na sztuczne mleko? Jesli odciagasz to napisz jak Ci idzie
Powiedzcie mi jeszcze, w ktorym tygodniu po porodzie bylyscie u ginekologa? Bo ja jeszcze nie bylam ale to dlatego, ze raz sie zarejestrowalam (przypadkiem odebraly telefon chyba), ale nie moglam isc, bo dostalam okres no i zadzwonilam tam, ze mnie nie bedzie, a ona ze spoko powie lekarzowi, ale teraz nie moze mnie przerejestrowac, zebym zadzwonila jutro, ale juz od tamtego jutra nie odbieraja te idiotki tych telefonow
Przyszla Mama a widzisz, inteligentnych chlopakow sobie znalazlysmy Tak sie zastanawiam, po co stracili tyle czasu, tyle lat ? Przeciez i tak po podstawowce czy gimnazjum nic nie zrobia nie? A mogli siedziec w domu ... ;-)
Justysia a sakd Ty jestes, ze taka pogoda tam?
Bezsenna Dalej odciagasz pokarm czy przeszlas na sztuczne mleko? Jesli odciagasz to napisz jak Ci idzie
Powiedzcie mi jeszcze, w ktorym tygodniu po porodzie bylyscie u ginekologa? Bo ja jeszcze nie bylam ale to dlatego, ze raz sie zarejestrowalam (przypadkiem odebraly telefon chyba), ale nie moglam isc, bo dostalam okres no i zadzwonilam tam, ze mnie nie bedzie, a ona ze spoko powie lekarzowi, ale teraz nie moze mnie przerejestrowac, zebym zadzwonila jutro, ale juz od tamtego jutra nie odbieraja te idiotki tych telefonow