Przyszla Mama mi osobiscie wydaje sie, ze takie lozeczko turystyczne wcale nie jest takie dobre jak zwykle, proste lozeczko drewniane, np ze wzgledui na to, ze jest materialowe i pelno w nim kurzu, nie mam bladego pojecia jak to sie pierze, ale jak prac to caly, wiec dzidzi lozko zabierzesz na jakis czas
Sama znalazlam dla Ciebie link do strony, na temat zakladania i wklejania suwaczkow
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/ mam nadzieje ze pomoze ;-)
Justysia Dziekuje, Nikos cieszy sie przeokrutnie jak mu wlacze te melodyjki w tym stojaczku
Anowi ja jeszcze nie doszlam do zupek, ale na poczatku chyba podaje sie stopniowo, z tego co czytalam na necie. W kazdym badz razie nie potrafie odpowiedziec na to pytanie :/ a z alimentami, ja to z ex-em zalatwilam polubownie, tzn do czasu kiedy jeszcze sie nie klocimy az tak bardzo to mi placi, mam nadzieje ze nie bedzie robil pozniej scen, bo to przeciez nie moja kasa, tylko Nikosia
ja wyciagnelam sume z palca i taka dostaje, ale szczerze mowiac nie mam pojecia ile idzie w miesiacu na dziecko, bo ja mam szczepienia teraz i np z kasy Nikosia jeszcze nic nie wzielam na pieluszki czy mleko, wszystko idzie na szczepienia i jeszcze musze doplacic, ale moj ex tym sie nie interesuje juz :/
Krropelka nie wiem co mam napisac, po prostu, ze faceci to idioci. Im sie wydaje na prawde, ze my za ta ich marna kase budujemy palace :/ przeciez on nie krzywdzi Ciebie tylko Fifka, co by bylo gdybys kasy od panstwa nie dostawala? Dalej by wplacal na mieszkanie dla Filipka i nie myslal o tym, ze Fifi nie ma mleka? Boze co za typ ..... nie musisz wrzucac zdjecia, wierzymy
przynajmniej ja
ale szkoda mi tych maluszkow, moja bratanica miala celiakie, az do zerowki nie jadla pszenicy, a ze w szkole dzieci jadny normalny chleb to i ona chciala sprobowac, co sie okazalo juz chora nie jest
ale na poczatku byla masakra, byla malenka jak jej matka podala kasze manne, miala moze 5 miesiecy no moze 6, nie pamietam, ale ciagle lezala w szpitalu, ciagle badania ehhh okropienstwo.
Patitka ale o co on chce walczyc? o odebranie Ci praw? A jakie ma argumenty?
Faceci sa czasem smieszni, ale gdyby nie oni to bysmy nie mialy sie z czego nabijac :-)
Moj ex wczoraj byl chory a dzisiaj pyta czy moze wpasc
napisalam mu, ze przeciez jest chory, a on ze juz nie
no tak w koncu ile moze sie kac utrzymywac nie? Pewnie chlal gdzies menel jeden, nie chcialo mu sie przyjsc i dzwonil, ze jest chory a teraz cudowne uzdrowienie... bum ..... zdrowiusienki
az mi sie chumor pogorszyl