Oza Mysle, ze my juz dluzej w tym siedzimy i po prostu jest nam juz latwiej z tym wszystkim, ale wierz mi, ze jak czesciej bedziesz z nami pisala, tym lepiej bedziesz sie czula, czego Ci zycze
Anowi no co Ty
) Nie mam Ci nic za zle, to Ty powinnas sie wkurzyc, ze po kilku razach w koncu odpowiedzialam
na szczescie nic nie jest ze stopka, ale slyszalam, ze czasem ciezko sie z tym uporac :/
Adka Twoj ex mysli, ze jak brzuszek sie pojawi to nagle wejdzie w niego dziecko czy jak?
ja nie mialam brzucha do 6 miesiaca, dopiero wtedy zaczelo cos widac, a ruchy czulam duuuuzo wczesniej
) nie mysl o ex, daj sobie i maluszkowi spokoj ;-) a papierosy .... hmmm jesli musisz .. ;-)
Krropelka czemu wlasciwie ex nie daje pieniedzy na Fifka? Wczesniej chyba dawal? Masz racje, ja na Twoim miejscu jeszcze bym mu liste zakupow zrobila
ja Malemu znowu podaje inne mleko
teraz jest Bebilon przeciw ulewaniu tylko ze jego jest 400g i kosztuje prawie 30 zl, ale mi starcza na 3 dni, bo moj jeszcze nie dostaje dodatkowych rarytasow
a moj ex mysli, ze z pieniedzy ktore mi daje palac sobie buduje
a czemu Filipek pije mleko hipoalergiczne? ma skaze?
Justysia ja luteine chyba tylko 2 razy mialam pod jezykiem
mialam okropne odruchy wymiotne (bo smaczne to to nie jest) i zaczelam ja polykac i bylo git
ja bralam luteine do 21 tygodnia
Gjoasia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :-) Patrz nawet nie zwrocilam uwagi, czy byla pelnia jak ja rodzilam
a bedziesz karmic piersia? chodzi mi konkretnie o te papierosy
najgorsze to wytrzymac w szpitalu nie?
Przyszla Mama Widze ze Twoj ex nie proznuje :/ pewnie nie jest Ci milo, ale kopnij go w tylek, niech szuka kogo chce teraz, przeciez juz go nie potrzebujesz (fizycznie)
Asuzana ja mam juz wyszukany swietny lumpik
tam jest sporo rzeczy dla maluchow i nawet tanio
trzeba sie teraz z kasa liczyc :/
A moj ex nie przyszedl tez dzisiaj
dzwonil ze jest chory i nie chce zarazic Nikosia
no coz.... peszek
Nigdy nikomu zle nie zyczylam, ale ... mam nadzieje ze to zapalenie pluc
o Boze juz niedziela
ide spac, dobrej nocki