Hej
Kubulek odziedziczył bezsenność po mnie
Dawał koncert nocny przez jakieś 5 godzin
Na szczęście ja przyzwyczajona do bezsenności, ale odespać musiałam. Dobrze, że mama się nim zajęła, naprawdę nie wiem, co by było gdyby nie ona
Cieszę się, że się spodobał opis porodu, naprawdę trudno oddać emocje, które porodowi towarzyszą, no ale starałam się
2 dni mnie nie było, a widzę, że są nowe dziewczyny... To się chyba nigdy nie skończy
Teraz jednak wiem, że bez faceta można przejść przez ciążą. Do tej pory nawet zastanawiam się, w czym facet miałby mi w ciąży pomóc. Za mnie nie będzie nosił dziecka, za mnie nie urodzi i nigdy nie zrozumie jak to jest. Co do ex, to on nadal nie zdaje sobie sprawy z niczego...Jak zobaczył cenę pieluszek to był w szoku, że tyle kosztują (a była to paszka huggisów za 2 dychy...). Najważniejsze jednak, żeby się opiekował synkiem.
Młoda Ale ten Twój synek jest malutki
Jak patrzyłam na inne maluszki, to mój był największy, a i tak się czasem boję, że mu zrobię przez przypadek krzywdę, a przy mniejszym bym się bała jeszcze bardziej. Za Twoją radą chodziłam po schodach ;-)4 razy weszłam na 12 piętro i zeszłam ;-)
Karmię piersią, ale nie wiem, czy dobrze, bo Kubulek nie ulewa ani nie odbija mu się. To znaczy, że jest nienajedzony?